Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Η ελληνική αντιπροσωπείας της Peugeot στα πλαίσια του προγράμματος «Black Friday» διαθέτει ειδικές εκπτώσεις για όλα τα μοντέλα της, ενώ παράλληλα προσφέρει και δωρεάν οδική βοήθεια.

Peugeot: Ειδικές τιμές σε όλη τη γκάμα

2.567.318 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot προσφέρει εκπτώσεις σε πολλά μοντέλα της γκάμας της. Οι φίλοι της μάρκας μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα και με το μέγιστο όφελος, το μοντέλο της επιλογής τους από το μίνι Peugeot 108 έως την ναυαρχίδα 508, το νέο Peugeot 208, αλλά και όλα τα μοντέλα από της οικογένειας των SUVs 2008, 3008 και 5008, το MPV Peugeot Rifter, αλλά και τα e-208 και e-2008.

Μάλιστα, ειδικά γι΄αυτό το διάστημα υπάρχουν μοναδικές τιμές «Black Friday» για όλα τα μοντέλα της Peugeot, οι οποίες ισχύουν έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες όμως θα πρέπει να απευθυνθείτε στις εκθέσεις Peugeot και να ενημερωθείτε για όλες τις ειδικές τιμές. Εκεί θα σας ενημερώσουν και για τις πιθανές επιλογές χρηματοδότησης. Τέλος, να αναφέρουμε πως για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύουν 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια οδικής βοήθειας.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: