Αφοί Χάιδου Ο.Ε.

Αφοί Χάιδου Ο.Ε.

2.664.175 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η εγκατάσταση-τοποθέτηση-μετατροπή ενός συστήματος υγραερίου LPG ή φυσικού αερίου CNG είναι μια «λεπτή» και πολύπλοκη υπόθεση, που απαιτεί ειδικευμένη και ποιοτική εργασία για αποδοτικά, αξιόπιστα και εγγυημένα αποτελέσματα. Έχοντας εμπειρία 25 χρόνων ,  η εταιρεία Αφοί Χάιδου Ο.Ε. έχει καταφέρει την τελευταία δεκαετία πάνω από 1000 μετατροπές έχοντας πάνω από 1000 ευχαριστημένους πελάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, εργάζεται αποκλειστικά πλήρως εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο σε ειδικά σεμινάρια προσωπικό, το οποίο έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο της τοποθέτησης LPG & CNG διαθέτοντας φυσικά τις κατάλληλες πιστοποιήσειςόπως το πιστοποιητικό συμμόρφωσης εγκατάστασης φυσικού αερίου σε οχήματα από τη ΔΕΠΑ και την ΤUV AUSTRIA HELLAS.

Η γνώση και η εμπειρία της εταιρείας Aφοί Χάιδου Ο.Ε βρίσκονται στο maximum, γι' αυτό άλλωστε και εκεί έγινε εφικτή η 1η μετατροπή σε φυσικό αέριο στην Ελλάδα σε αυτοκίνητο άμεσου ψεκασμού !
Σημειώστε πως, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχει μηχάνημα καθαρισμού εργοστασιακού μπεκ φυσικού αερίου.

Το ειδικευμένο προσωπικό της  εταιρείας Αφοί Χάιδου Ο.E από το 2010 είναι πάντα στη διάθεση των πελατών για να τους προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση στην τοποθέτηση συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων κίνησης αυτοκινήτου, υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG), από κορυφαίες εταιρείες όπως η Οptima, η BRC, η Landirenzo και η  LovatoΚαι φυσικά όλες οι τεχνικές εργασίες συνοδεύονται 2ετή γραπτή εγγύηση, όπως άλλωστε και οι συσκευές.

Αντιπρόσωπος των συστημάτων Optima

Tα τελευταία 3 χρόνια η εταιρεία Αφοί Χάιδου Ο.Ε είναι αντιπρόσωπος Αττικής και Ν. Ελλάδας των συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων κίνησης, υγραερίου LPG και φυσικού αερίου CNGOptima. Τα συστήματα αυτά κατασκευάζονται από τη συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία Alex, που παρέχει τα πιο ασφαλή συστήματα στην πιο οικονομική τιμή. Mε εμπειρία άνω των 18 ετών, η βραβευμένη για τα προϊόντα της εταιρεία Alex διαθέτει εγκαταστάσεις και κέντρα εξέλιξης, που την τοποθετούν ανάμεσα στους κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές συστημάτων LPG και CNG. Η Aφοί Χάιδου Ο.Ε. αναζητά συνεργάτες για τη διανομή των κορυφαίων σε ασφάλεια και Value for Money συστημάτων Optima.

Υγραέριο άμεσου ψεκασμού


Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον covid-19, η εταιρεία Αφοί Χάιδου Ο.Ε συνεχίζει καθημερινά να προσφέρει την οικονομικότερη λύση για κάθε αυτοκίνητο. Μια εξαιρετικά αποτελεσματική εφαρμογή έγινε πρόσφατα με υγραέριο άμεσου ψεκασμού σε αυτοκίνητο SEAT Leon με  turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού 1,8 ΤSI. Το σύστημα Optima εξασφάλισε κορυφαία απόδοση σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση και μοναδική αξιοπιστία.

Φυσικό αέριο σε Toyota Avensis

Το  φυσικό αέριο CNG προσφέρει μοναδική οικονομία στο κόστος κίνησης, ασφάλεια, αλλά και ελάχιστους ρύπους στην ατμόσφαιρα!  Ωστόσο η μετατροπή ενός κινητήρα βενζίνης για καύση και  CNG είναι μια πολύ σημαντική  υπόθεση  που απαιτεί λεπτή επέμβαση στον χώρο καύσης του κινητήρα, για αυτό και πρέπει να τηρούνται πιστά οι προδιαγραφές ασφαλείας και εκπομπών ρύπων.

 Πρόσφατο επίτευγμα της εταιρείας Aφοί Χάιδου Ο.Ε. είναι η τοποθέτηση συστήματος φυσικού αερίου σε ένα Toyota Avensis. Η eγκατάσταση έγινε με σύστημα της εταιρείας Οptima. Το σύστημα Optima Expert είναι ένα από τα καλύτερα και ασφαλή συστήματα προσφέροντας μεγάλη οικονομία και μοναδική αξιοπιστία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
NISSAN