Προσφορά Service Peugeot - Citroen: από 49 ευρώ! Για λίγους

Προσφορά Service Peugeot - Citroen: από 49 ευρώ! Για λίγους

2.663.857 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Xειμερινός έλεγχος και μικρό service από 49 ευρώ, μεγάλο service από 125 ευρώ. Για κατόχους μοντέλων Peugeot ή  Citroen. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μα μπορείς να την κλείσεις τώρα με ένα τηλεφώνημα και να την αξιοποιήσεις όποτε σε εξυπηρετεί!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία SERVICE ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ» είναι μία σύγχρονη ολοκληρωμένη μονάδα εξειδικευμένου συνεργείου CITROEN & PEUGEOT -που εδρεύει στην Κάτω Κηφισιά Μενεξέδων 10- η οποία άρχισε την λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2010, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της, «μετράει» πολλά χρόνια εμπειρίας στο επίσημο δίκτυο της CITROEN και της PEUGEOT.  

Η επιχείρηση αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.                

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 

• Service
• Ανταλλακτικά
• Φανοποιείο / Βαφείο
• Ηλεκτρολογείο, A/C
• Έλεγχοι Κ.Τ.Ε.Ο.
• Αξεσουάρ
• Ελαστικά
• Μπαταρίες


Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.  
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Καλέστε: 210 6257080
Δες με 1 κλικ: https://www.citroenmenexedon.gr/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto