Δημήτριος Σιδέρης

Δημήτριος Σιδέρης

2.664.171 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Πως επιλέγει κάποιος ένα συνεργείο; Με βάση πρόσφατη έρευνα, το 58% θέλει να είναι σίγουρο πως το τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο του θα αντιμετωπιστεί από κατάλληλα καταρτισμένους τεχνικούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ και κάθε μοντέλο της !

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


26% θέλει το συνεργείο του να  μην «φορτώνει» με περιττές ή extra εργασίες (δηλαδή κόστη). Να κάνει ότι χρειάζεται. Ότι «αντέχει», όταν έρθει η ώρα του.

10% να αντιμετωπίζεται ως καλός πελάτης . Να βρίσκει δηλαδή φιλική εξυπηρέτηση (οι ευκολίες π.χ. αυτοκίνητο αντικατάστασης, το ραντεβού στην ώρα του και ίσως πάνω από όλα το καλοσώρισμα –το χαμόγελο – τα απλά λόγια και όχι η «ξύλινη τεχνική γλώσσα» ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ). Φυσικά μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Το ανέφεραν άλλωστε. Και η τιμή !

6% (μόνο) αποφασίζει με βασικό κριτήριο την τιμή και μόνο. Δεν τους νοιάζουν εμπειρίες, τυπικότητες, «κλίμα» κλπ.

Αν ανήκετε στο 58% και τυχαίνει να έχετε Mercedes ή Smart το συνεργείο του κ. Σιδέρη αποτελεί μία αξιόπιστη λύση.                     
Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει ένα συνεργείο με υπηρεσίες 4 αστέρων!    

Επίσης, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, έτσι ώστε εσείς να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει 100% στις επιδόσεις του και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά. Με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά η Mercedes (ή το Smart σας) θα παραμείνει ασφαλής, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής τους.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • Service Mercedes – Smart
  • Μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εργασίες
  • Επισκευές κινητήρων – σασμάν
  • Αναρτήσεις – Μετατροπές – Βελτιώσεις – Φρένα
  • Service A/C
  • Ανταλλακτικά
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
Καλέστε:  2106626348

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda