Dent Genie Hellas

Dent Genie Hellas

2.663.828 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το 2002 μια χαλαζόπτωση έπληξε την Αθήνα καταστρέφοντας πολλά αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο για τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων αφού έπρεπε να επαναφέρουν τα αμαξώματα στην αρχική τους κατάσταση χωρίς το αυτοκίνητο να χάσει την αξία του και κυρίως το εργοστασιακό χρώμα του. Κληθήκαμε τότε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις περισσότερες και μεγαλύτερες εταιρίες αυτοκινήτων. Μετά από αυτό το συμβάν παρατηρήσαμε ότι υπήρχε μια μεγάλη ανάγκη στην Ελληνική αγορά και ένα κενό που αποφασίσαμε να το καλύψουμε.

Τον Οκτώβριο του 2003 ιδρύθηκε στην Ελλάδα η πρώτη εταιρεία "εναλλακτικής φανοποιείας" ικανή να επαναφέρει τα αμαξώματα στην αρχική τους κατάσταση.

Η DENT GENIE HELLAS ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση, βαθουλώματα και μικροχτυπήματα.

Οι έμπειροι τεχνικοί της DENT GENIE HELLAS έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή βαθουλωμάτων στην αρχική τους κατάσταση, με την εγγυημένη μέθοδο PDR.

1. Οικονομία Χρημάτων
Σας προσφέρουν με λεπτομέρεια και ακρίβεια τις τιμές των επισκευών σας.

2.Εξοικονόμηση Χρόνου
Στην DENT GENIE HELLAS στις περισσότερες επισκευές δεν αποσυναρμολογούν το αυτοκίνητό σας με αποτέλεσμα να γίνονται ταχύτερα και κατά 70% να παραδίδονται αυθημερόν.

3.Γνήσια Αποτελέσματα
Με την DENT GENIE HELLAS είστε 100% σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας έχει επισκευαστεί με την γνήσια μέθοδο PDR SYSTEM και πως το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το επιθυμητό!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PDR; PAINTLESS DENT REPAIR
Επισκευή Βαθουλώματος χωρίς Βάψιμο ή απλά PDR
Είναι μια μέθοδος η οποία αναπτύχθηκε μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμών στα αμαξώματα των αυτοκινήτων.Είναι μια επαναστατική μέθοδος η οποία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα.
Με το PDR επισκευάζονται τα βαθουλώματα, ιδίως από χαλάζι, στα αμαξώματα των αυτοκινήτων χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.

Η μέθοδος αυτή επιτρέπει την επισκευή χωρίς την ανάγκη βαφής των επισκευασμένων περιοχών! Για να to πετύχουμε βέβαια αυτό, πρέπει το χρώμα του αυτοκινήτου να μην έχει φθαρεί από την χαλαζόπτωση και από τα μικροχτυπήματα.
Με το PDR SYSTEM καταφέρνουμε να διατηρήσουμε το εργοστασιακό χρώμα των αυτοκινήτων και να μειώσουμε έως και 10 φορές τον αναγκαίο χρόνο για την επισκευή.
 
ΓΙΑΤΙ PDR SYSTEM;
  • το αυτοκίνητο δεν χάνει την αξία του
  • η διαδικασία είναι γρηγορότερη
  • κοστίζει λιγότερο
  • τις περισσότερες φορές το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται αποσυναρμολόγηση.
Δείτε επίσης την συνέντευξή που έδωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας στο autotriti.gr: https://www.autotriti.gr/autoaccessories/news/data/fanopoieia/Dent-Genie-To-PDR-einai-to-mellon_187127.asp

DENT GENIE HELLAS
Τηλέφωνο: 210 4924410

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
test center