Service Nissan Χατζηνικήτας

Service Nissan Χατζηνικήτας

2.663.847 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Στο σύγχρονο συνεργείο ΣΠ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service στο Nissan σας. Διαθέτοντας ήδη 34ετή εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και διαγνωστική μονάδα τελευταίας τεχνολογίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος προσθέτει  δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα (επισκευής) με ακρίβεια και αξιοπιστία.             
Το σύγχρονο συνεργείο ΣΠ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ παρέχει τις εξής υπηρεσίες:  
  • Service - Ηλεκτρολογείο
  • Φανοποιείο
  • Βαφείο
  • Γραμμή ΚΤΕΟ
  • Ειδικό Τμήμα Εμπορίας Αυτοκινήτου
  • Ανταλλακτικά
Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, που είναι πρόθυμο να σας προσφέρει ποιοτική, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και να προβεί στο service του οχήματός σας. Το συνεργείο της εταιρίας είναι άριστα εξοπλισμένο και προσφέρει το NISSAN All Clear Service, τον πληρέστερο έλεγχο 25 σημείων για το αυτοκίνητό σας.

Παράλληλα το φανοποιείο και το βαφείο διαθέτει το προσωπικό, την τεχνογνωσία και σε συνδυασμό με τις προηγμένες μεθόδους που χρησιμοποιεί για τη βαφή και την αποκατάσταση των ζημιών, εγγυόνται την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου σας.

Τέλος στις εγκαταστάσεις της ΣΠ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ θα βρείτε και όλα τα καινούρια μοντέλα Νissan, αλλά και τμήμα ανταλλακτικών –αξεσουάρ.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Καλέστε: 2109836353
Δείτε με 1 κλικ: http://www.shatzinikitas.gr/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center