10k RPM

10k RPM

2.664.456 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το συνεργείο 10k RPM, με εμπειρία από 1991, λειτουργεί πλέον με έδρα στο Χαλάνδρι Αττικής από το 2018 έως σήμερα, στις νέες εγκαταστάσεις στην οδό Ηρακλείτου 92, στη θέση Πάτημα Χαλανδρίου.

Ήδη στην οικογένεια 10k RPM, ανήκουν 680 αυτοκίνητα πελατών στην Ελλάδα, ενώ οι συνολικοί πελάτες της είναι 2200 σε όλη την Ευρώπη. Η μεγάλη αυτή οικογένεια κάνει την επιχείρηση περήφανη και της υπενθυμίζει καθημερινά την υποχρέωση και το καθήκον της απέναντί στους πελάτες της και στο αγαπημένο τους αυτοκίνητο.

Οι υπηρεσίες του συνεργέιου περιλαμβάνουν όλες τις μηχανικές εργασίες, καθώς και την τακτική και έκτακτη συντήρηση του αγαπημένου σας αυτοκινήτου. Αντικείμενο εργασίας τους είναι η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας, όπως επίσης και η αύξηση των επιδόσεών του, με ασφάλεια και αξιοπιστία για την την καθημερινή σας χρήση, καθώς και η προετοιμασία του αγωνιστικού σας αυτοκινήτου για το αγαπημένο σας είδος αγώνα!

Ιδιαίτερα εξειδικευμένοι στην κατηγορία των WANKEL κινητήρων, υποδέχονται με μεγάλη τους χαρά το MAZDA RX7, RX8 σας, καθώς και τα υπόλοιπα μοντέλα MAZDA της αγοράς!

Το συνεργείο της 10k RPM, επιπλέον αναλαμβάνει την επισκευή ή την αντικατάσταση του WANKEL κινητήρα, με νέο ίδιου ή διαφορετικού τύπου (Engine Swap), με σκοπό την ικανοποίηση και την προτίμησή σας.

Όσο αφορά τους κινητήρες RENESIS WANKEL για το RX8 σας και στις δύο εκδόσεις, COSMOS / CHALLENGE, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν οτι διαθέτουν αγωνιστικά ανταλλακτικά επιδόσεων, για την ανακατασκευή του, συγκρατώντας την ίδια στιγμή το συνολικό κόστος σε επίπεδο φθηνότερο από την αγορά ενός νέου κινητήρα από τη MAZDA.

Οι τιμές τους είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές, προσφέροντας όλες τις λύσεις, για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει πραγματικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


10K RPM
Καλέστε: 
210.6005435
Δείτε με 1 κλικwww.10k-rpm.com

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
NISSAN