Κάτω από καπό δεν υπάρχουν αλλαγές.

Το αυτοκίνητο έχει έτσι ρυθμισμένη την ανάρτησή του για να μειωθεί ελαφρώς η απόστασή του από το έδαφος και να αποκτήσει πιο επιθετικό παρουσιαστικό.

H «σκοτεινή» Bentley Βentayga της Kahn

1.682 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2019)

Το ποσό των 190.000 ευρώ θα πρέπει να ξοδέψει κάποιος για να αποκτήσει αυτή εδώ την Bentley Bentayga.

Tην δική του φροντίδα στην υπερπολυτελή Bentley Bentayga έδωσε ο βελτιωτικός oίκος Kahn Design που έχει έδρα του την Μεγάλη Βρετανία.

Οι αναβαθμίσεις που προσφέρει είναι σημαντικές, αφορούν όμως μόνο την εξωτερική εμφάνιση και τον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Jet Black ή Satin Black (προαιρετικά) ενώ σε σχέση με το εργοστασιακό, η Bentayga εξοπλίζεται τώρα με καινούριας σχεδίασης γρίλια, μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής, μαύρο χρώμιο στις απολήξεις της εξάτμισης και 23άρες ζάντες με μαύρο φινίρισμα. Το αυτοκίνητο έχει έτσι ρυθμισμένη την ανάρτησή του για να μειωθεί ελαφρώς η απόστασή του από το έδαφος και να αποκτήσει πιο επιθετικό παρουσιαστικό.
 
Στην καμπίνα, τα καθίσματα είναι επενδυμένα από μαύρο δέρμα υψηλής αξίας που ταιριάζει τέλεια με το ίδιου χρώματος φινίρισμα στο τιμόνι και τις θύρες, αν και η εταιρεία δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν και μια σειρά από άλλα χρώματα.

Κάτω από καπό δεν υπάρχουν αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως η Bentayga παίρνει ισχύ από τον ίδιο V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων απόδοσης 550 ίππων και 770 Νm ροπής που δίνει την δυνατότητα στο υπερπολυτελές SUV να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 290 χλμ./ώρα.

Η τιμή για μια τέτοια Bentayga φτάνει τις 190.000 ευρώ.
 

NEO TRAFIC
moto