Σύγχρονο σχεδιαστικά και με πολύ καλής ποιότητας υλικά είναι κατασκευασμένο το εσωτερικό του Zafira Tourer. Θήκες για μικροαντικείμενα υπάρχουν πολλές, στοιχείο που ενισχύει τον οικογενειακό του προσα

Σύγχρονο σχεδιαστικά και με πολύ καλής ποιότητας υλικά είναι κατασκευασμένο το εσωτερικό του Zafira Tourer. Θήκες για μικροαντικείμενα υπάρχουν πολλές, στοιχείο που ενισχύει τον οικογενειακό του προσανατολισμό.

Εσωτερικό-Χώροι

33.891 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2013)

Η μοντέρνα σχεδίαση του εσωτερικού σε συνδυασμό με τη διχρωμία -στο αυτοκίνητο της δοκιμής- δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση σε αυτόν που θα εισέλθει σε αυτό. Από πλευράς απτής ποιότητας, την εικόνα αναβαθμίζουν τα μαλακά πλαστικά που καλύπτουν πολλές επιφάνειες σε ταμπλό και πόρτες, ωστόσο τα πολλά συντεθειμένα πάνελ που απαρτίζουν το ταμπλό και τα επιμέρους τμήματα θα μπορούσαν να είναι πιο προσεγμένα από πλευράς συναρμογής. Είδος εν αφθονία αποτελούν οι 30 και πλέον αποθηκευτικοί χώροι που υπάρχουν παντού και για όλους τους επιβάτες. Παράλληλα, οι θέσεις των φιλοξενούμενων στη βασική 5θέσια διαμόρφωση είναι άνετες, όμως η 3η σειρά καθισμάτων προορίζεται για τις μετακινήσεις παιδιών. Όσον αφορά στις αποσκευές, στην 7θέσια διάταξη η χωρητικότητα ανέρχεται στα 152 λτ. και στην 5θέσια 709 λτ. καλύπτοντας τις απαιτήσεις ακόμη και μιας maxi μετακόμισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda