Η τιμή του VW T-Roc R στην Ελλάδα

22.431 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

Το νέο VW T-Roc R των 300 ίππων είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία στην ελληνική αγορά, μετά και την ανακοίνωση της τιμής του από την αντιπροσωπεία.


Οδηγήσαμε την «καυτή» εκδοχή του μικρού SUV της Volkswagen στα μέσα του Οκτωβρίου στη Νίκαια της Γαλλίας και μετέπειτα το είδαμε από κοντά στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας. Ο λόγος για το VW T-Roc R, το οποίο προσφέρεται πλέον στην ελληνική αγορά σε τιμή λίγο κάτω από εκείνη του απερχόμενου Golf R. Πιο συγκεκριμένα, η τιμή του T-Roc R ανέρχεται στις 48.600 ευρώ, ήτοι 650 ευρώ κάτω από τις 49.250 ευρώ της κορυφαίας εκδοχής του γερμανικού μικρομεσαίου χάτσμπακ.

Σημειώστε πως, κάτω από καπό του T-Roc R βρίσκεται ο γνώριμος 2λιτρος TSI κινητήρας της μάρκας με ιπποδύναμη 300 άλογα και 400 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το 7τάχυτο αυτόματο κιβωτίου DSG, μεταφέρεται η δύναμη στους 4 τροχούς με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση 4ΜΟΤΙΟΝ. Όλα τα παραπάνω στην πράξη μεταφράζονται σε εκρηκτικές επιδόσεις, ειδικά αν ο οδηγός έχει επιλέξει το πρόγραμμα λειτουργίας Race: Χάρη στο Launch Control το T-Roc R επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. σε 4,8 δλ. με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

peugeot
skoda