Το concept Imagine της Κia.

Halo car ετοιμάζει η Κia

2.806 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

H Κia θέλει να αλλάξει τον τρόπο που την βλέπει ο κόσμος και για αυτό προχωρά στην κατασκευή ενός halo car υψηλών επιδόσεων.


Πάνω στην κατασκευή ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων που θα παίξει τον ρόλο ενός halo car εργάζεται η Kia σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Στόχος της  είναι να αλλάξει ο τρόπος που βλέπει το κοινό την κορεάτικη εταιρεία.

Ο Pablo Martinez Masip, ο επικεφαλής Στρατηγικής της Κia θεωρεί πως αυτό το μοντέλο θα είναι «τόσο σημαντικό στο να δείξει τις ικανότητές μας στην ηλεκτροκίνηση όσο ήταν το Stinger στο να δείξει την πρόοδο που έχουμε κάνει».

Το halo car πιθανώς θα βασιστεί πάνω στο Kia Imagine concept, ένα 4θυρο μικρομεσαίο αυτοκίνητα με χαρακτηριστικά από SUV και σεντάν. Το σίγουρο είναι πως η Κia περιμένει να πάρει την ολοκαίνουρια ηλεκτρική πλατφόρμα που ετοιμάζει η Hyundai σε συνεργασία με την Rimac.

To halo car με τις υψηλές επιδόσεις θα έχει τιμή πιο προσιτή από τα μοντέλα εταιρειών όπως η Tesla, η Mercedes και η BMW. Η ηλεκτρική του αυτονομία θα βρίσκεται κοντά στα 500 χιλιόμετρα και θα μπορεί να φορτιστεί από το 20% έως το 80% σε 20 λεπτά.
 

Toyota
moto