Hamilton: «Aπίστευτο ότι δεν θα οδηγήσω ποτέ για την Ferrari»

3.569 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2021)

Η καριέρα του Ηamilton είναι συνυφασμένη με τη Mercedes, όμως ο Βρετανός δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για την ιστορία και τα αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρείας.

Ο Lewis Hamilton οδηγεί στο πρωτάθλημα της Formula1 για 15 χρόνια, ωστόσο η Mercedes είναι μόνο η δεύτερη ομάδα του. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε το ντεμπούτο του με την McLaren το 2007 και μεταγράφηκε στη Mercedes το 2013. Σε όλη την καριέρα του μάλιστα, ο Βρετανός είχε στην πλάτη του κινητήρα Mercedes.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Είναι φαν της Scuderia
O Lewis Hamilton μπορεί να έχει συνδεθεί με την γερμανική ομάδα λόγω των επιτυχιών που έχουν καταφέρει να σημειώσουν, ωστόσο ο Bρετανός δεν διστάζει κατά καιρούς να εκδηλώσει τον θαυμασμό του για την μεγάλη κληρονομιά της Ferrari και για τα αυτοκίνητα που η ιταλική φίρμα φτιάχνει.

«Moυ έλεγαν να έρθω στη Ferrari»
Αυτή την φορά, ο Hamilton, μιλώντας στην Corriere dello Sport δήλωσε: «Για πολλά χρόνια, όταν ερχόμουν στη Monza, περπατούσα δίπλα στους οπαδούς και μπορούσα να τους ακούω να λένε ‘'Έλα στη Ferrari''. Είναι απίστευτο πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω οδηγήσει για την Ferrari. To να γίνεις οδηγός της Ferrari είναι μια επιτυχία αλλά ποτέ δεν κατέστη δυνατό να οδηγήσω για αυτήν. Δεν θα μάθω ποτέ γιατί».

O Hamilton έχει Ferrari... στο γκαράζ του
Ο Βρετανός πλέον φαίνεται να έχει καταλάβει πως δεν πρόκειται να οδηγήσει για την Ferrari στην F1. «Τους εύχομαι τα καλύτερα και στο κοντινό μέλλον θα συνεχίσω να προσπαθώ να τους εμποδίσω από το να πάρουν το πρωτάθλημα». Ο Hamilton πάντως έχει στα γκαράζ του αρκετά αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρείας, με τον ίδιο να σημειώνει «έχω κάποιες Ferrari σπίτι. Μπορώ να οδηγήσω αυτές αλλά όχι το μονοθέσιο τους».

Του φώναζαν συνέχεια ''έλα στη Ferrari''!
Η καριέρα του Ηamilton είναι συνυφασμένη με τη Mercedes, όμως ο Βρετανός δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του για την ιταλική εταιρεία.
Θα έπρεπε η Ferrari να βρει τρόπο να τον κάνει δικό της ή οι οδηγοί που είχε ήταν καλύτεροι;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEUGEOT NEW EVANS
4green