Ο Βρετανός θα μπορέσει μαθηματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα ανάλογα το που θα τερματίσει ο Vettel.

Ο Βρετανός θα μπορέσει μαθηματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα ανάλογα το που θα τερματίσει ο Vettel.

Hamilton: «Είναι ανόητο να μιλάμε για..»

2.348 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2017)

Δεν φαίνεται να βιάζεται ο Βρετανός να πανηγυρίσει το Πρωτάθλημα από αυτό το Σαββατοκύριακο πάρα τα σενάρια που υπάρχουν. Δείτε τι δήλωσε.

Δεν φαίνεται να βιάζεται ο Hamilton να πάρει τον τέταρτό του τίτλο στο GP του Austin στις ΗΠΑ αυτό το Σαββατοκύριακο σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε σε συνέντευξη του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο Βρετανός θα μπορέσει μαθηματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα ανάλογα το που θα τερματίσει ο Vettel αν εκείνος πάρει την καρό σημαία στην πρώτη ή δεύτερη θέση. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως δεν θεωρεί αυτό το ενδεχόμενο πολύ πιθανό δηλώνοντας: «O Vettel ήταν σκληρός ανταγωνιστής όλη τη χρονιά. Είχε μερικά τεχνικά προβλήματα τελευταία αλλά πιστεύω ότι το μονοθέσιο του είναι το ίδιο καλό. Θα έχουν σίγουρα κάποιες αναβαθμίσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Τους περιμένω δυνατούς μέχρι το τέλος».
 
Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος τους εναπομείναντες αγώνες είπε: « Τίποτα δεν αλλάζει για μένα. Πρέπει να συνεχίζω να πιέζω. Το να μιλάμε για το Πρωτάθλημα είναι λίγο ανόητο. Δεν θα έχουν πάλι προβλήματα, θα είναι γρήγοροι. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είτε γίνει στο Austin είτε στον τελευταίο αγώνα δεν με πειράζει, αρκεί να γίνει.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green