Ηamilton: «Oι κανόνες δεν ισχύουν για τον Verstappen»

Ηamilton: «Oι κανόνες δεν ισχύουν για τον Verstappen»

2.784 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2021)

Πολλά παράπονα από τους αγωνοδίκες έχει ο Lewis Hamilton, αφού θεωρεί πως είναι ιδιαίτερα επιεικείς απέναντι στην επιθετική οδήγηση του Max Verstappen.

Παράπονα Hamilton για την στάση των αγωνοδικών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μόνο ικανοποιημένος δεν φαίνεται πως είναι ο Lewis Hamilton με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις μάχες του με τον Max Verstappen οι αγωνοδίκες, όπως φανερώνουν οι δηλώσεις που έκανε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Τιμωρήθηκε ο Verstappen για την οδήγησή του

Θυμίζουμε πως οι δύο οδηγοί ήρθαν πλάι-πλάι αρκετές φορές στην διάρκεια του αγώνα, με τον Βρετανό τελικά να παίρνει την πρωτιά και τον Verstappen να τιμωρείται από τους αγωνοδίκες – δικαιολογημένα θα λέγαμε – για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούσε να κρατήσει τον Hamilton πίσω του ή κατά την προσπάθειά του να τον προσπεράσει.

«Δεν οδηγεί σύμφωνα με τους κανόνες ο Verstappen»

Ο Hamilton μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε σε όσα έγιναν χτες αλλά και στην επαφή που είχε με τον Verstappen στο Grand Prix της Βραζιλίας. Ο Βρετανός τόνισε συγκεκριμένα: «Δεν νομίζω πως άλλαξα τον τρόπο που αγωνίζομαι. Υποτίθεται πως πρέπει να αγωνιζόμαστε μέσα στα όρια της πίστας αλλά οι κανόνες δεν έχουν γίνει ξεκάθαροι από τους αγωνοδίκες. Έχουν επιτραπεί πράγματα που δεν θα έπρεπε, τα οποία συνεχίστηκαν και στον τελευταίο αγώνα. Εγώ γνωρίζων πως δεν γίνεται να προσπεράσεων κάποιον, να βγω εκτός πίστας και μετά να κρατήσω την θέση μου. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι οι οδηγοί. Φαίνεται όμως πως ο κανόνας αυτός δεν περιλαμβάνει έναν (εννοώντας τον Verstappen)».

«Bγήκαμε και οι δύο εκτός πίστας, τιμωρήθηκα μόνο εγώ»

Aπό την πλευρά του ο Max Verstappen θεωρεί πως τιμωρήθηκε άδικα στον χθεσινό αγώνα επειδή οι αγωνοδίκες δεν τον είχαν τιμωρήσει… στους προηγούμενους. Ο ίδιος δήλωσε: «Eίναι ενδιαφέρον το πώς είμαι ο μόνος που τιμωρήθηκε ενώ και οι δύο μας βγήκαμε εκτός ορίων της πίστας. Στην Βραζιλία, όλα ήταν εντάξει αλλά τώρα τιμωρούμαι για αυτό. Μπορείτε να δείτε πως κανείς από τους δύο μας δεν κατάφερε να στρίψει σωστά. Θεωρώ πως τελευταία μιλάμε περισσότερο για τα όρια της πίστας και τις τιμωρίες παρά για τον αγώνα και πιστεύω πως αυτό είναι ντροπή».

Κακός χαμός στην Formula 1!
- Παράπονα Hamilton για την στάση των αγωνοδικών
- «Τιμωρούν μόνο εμένα» λέει ο Verstappen
- Όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα!
Εσείς τι πιστεύετε; Ποιος από τους δύο έχει δίκιο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto