Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε πως αυτός και η Μercedes βγήκαν νικητές στον ψυχολογικό πόλεμο.

Hamilton: «Τους κερδίσαμε σε ψυχολογία»

2.187 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Πεπεισμένος πως αυτός και η Mercedes νίκησαν την Ferrari στον μεταξύ τους πόλεμο ψυχολογίας εμφανίστηκε ο Lewis Hamilton.

Την δική του άποψη για το πως κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση μετά το Silverstone και να αποκτήσει ισχυρότατο προβάδισμα για τον 5ο του τίτλο αποκάλυψε ο Lewis Hamilton σε δηλώσεις του μετά το GP της Ιαπωνίας.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε πως αυτός και η Μercedes βγήκαν νικητές στον ψυχολογικό πόλεμο με τους μεγάλους τους ανταγωνιστές, αναγκάζοντας τους τελικά σε λάθη, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει και την μεγάλη δουλειά που έκαναν όλοι στην ομάδα, από τους απλούς μηχανικούς έως τον Τοto Wolff.
 
Ο Βρετανός δήλωσε: «Mαζί, εγώ και η Μercedes, πρέπει να παραδεχτούμε πως πιέσαμε και στην συνέχεια βγήκαμε νικητές. Μπορεί οι δύο πλευρές να αποδίδουν το ίδιο καλά για αρκετό καιρό αλλά κάποια στιγμή ένας από τους δύο υποχωρεί. Είμαι περήφανος που κατάφερα και που τα κατάφερε και η ομάδα».

Στην συνέχεια κατέληξε για το τι έχει καταφέρει η ομάδα του: «Eίμαι πολύ περήφανος για την απόδοση μας, μείναμε στα σχέδια μας και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά εδώ και αρκετούς αγώνες, λέω στους μηχανικούς ότι ελπίζω πως νιώθουν ότι τα πηγαίνουν τέλεια γιατί όντως είμαστε φοβεροί και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Δουλεύουμε συνεχώς και είναι δύσκολο να καταλάβουμε πόσο καλή δουλειά κάνουμε. Είναι μαραθώνιος και όχι sprint και φέτος έχουμε δείξει πως έχουμε μεγάλες αντοχές».
 

OPEL NEA MONTELA
test center