Σαφείς σπορτίφ προσανατολισμούς συνεχίζει να έχει η Alfa Romeo MiTo, η ανανεωμένη έκδοση της οποίας εμφανίζει μια ιδιαίτερα στιβαρή και ποιοτική εικόνα.

Σαφείς σπορτίφ προσανατολισμούς συνεχίζει να έχει η Alfa Romeo MiTo, η ανανεωμένη έκδοση της οποίας εμφανίζει μια ιδιαίτερα στιβαρή και ποιοτική εικόνα.

Στο δρόμο

30.284 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2013)

Στο δρόμο: Στιβαρή και σπορτίφ
Μια αρκετά στιβαρή και ποιοτική αίσθηση δίνει πλέον η MiTo. Σε ό,τι αφορά στα δυναμικά της χαρακτηριστικά, έχουν παραμείνει οι σαφείς σπορτίφ προσανατολισμοί. Το ηλεκτρονικό σύστημα Alfa D.N.A. δηλώνει «παρόν», παρέχοντας στον οδηγό τη δυνατότητα παραμετροποίησης στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου. Στην επιλογή D (Dynamic), το τιμόνι βαραίνει και η απόκριση στο πεντάλ του γκαζιού γίνεται πιο άμεση. Η θέση N (Normal) είναι η προκαθορισμένη για συνθήκες καθημερινής οδήγησης. Τέλος η θέση Α (All weather) επιλέγεται από τον οδηγό σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης. Η MiTo, είναι σταθερή στον αυτοκινητόδρομο και στις στροφές διατηρεί συνεχή «επικοινωνία» με τον οδηγό της. Το εμπρόσθιο ηλεκτρονικό διαφορικό e-Q2 (ενεργοποιείται όταν έχει επιλεγεί το D στο σύστημα D.N.A), κάνει αρκετή δουλειά και σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου της ευστάθειας VDC προσφέρει ουδετερότητα στις στροφές, περιορίζοντας τις υποστροφικές τάσεις σε συνθήκες πίεσης. Η συμπεριφορά μπορεί να ρυθμιστεί με το γκάζι, αφού στο απότομο άφημα ή με το τσίμπημα των φρένων, η ουρά τοποθετείται απολαυστικά. Το ζητούμενο είναι λίγη περισσότερη πληροφόρηση από το τιμόνι, αλλά και το κάτι παραπάνω σε αίσθηση από τα φρένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center