Ηλεκτρική Ferrari δια χειρός του σχεδιαστή του iPhone

1.699 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2021)

Από τον πρώην σχεδιαστή της Apple και του iPhone θα είναι σχεδιασμένο το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari όπως προέκυψε από μία νέα συνεργασία της ιταλικής μάρκας!

Τη συνεργασία της με την σχεδιαστική εταιρεία LoveFrom ανακοίνωσε επίσημα η Ferrari, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο, όπου ανάμεσα στα πρότζεκτ προς υλοποίηση βρίσκεται και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Οι Jony Ive και Marc Newson θα σχεδιάσουν την ηλεκτρική Ferrari
Η LoveFrom έχει στο έμψυχο δυναμικό της αρκετούς σχεδιαστές, ωστόσο όπως έγινε γνωστό η Ferrari θα συνεργαστεί με τον πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Jony Ive και τον Marc Newson που είναι και οι ιδρυτές της εταιρείας. Αμφότεροι έχουν υλοποιήσει πολλά σχέδια για την Apple, με τελευταίο πριν αποχωρήσουν από την τεχνολογική εταιρεία να είναι το ρολόι χειρός, Apple Watch.
 
«Ως ιδιοκτήτες και συλλέκτες Ferrari, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με αυτήν την εξαιρετική εταιρεία και συγκεκριμένα με την ομάδα σχεδιασμού με επικεφαλής τον Flavio Manzoni», ανέφεραν οι Ive και Newson σε δήλωσή τους. «Βλέπουμε κάποιες πολύ συναρπαστικές ευκαιρίες συνεργασίας, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα αποδώσουν σημαντικό και πολύτιμο έργο».
 
Ντεμπούτο μέχρι το 2025
Όπως προαναφέραμε μέσα στα πρότζεκτ βρίσκεται και το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari. Πολλές πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο το χωρίς ρύπους μοντέλο αναμένεται να το δούμε έως το 2025.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!
Από τον πρώην σχεδιαστή της Apple και του iPhone θα είναι σχεδιασμένο το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari.
Άλλο κινητό και άλλο αυτοκίνητο, πόσο μάλλον Ferrari. Θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ιταλικής μάρκας ο έμπειρος σχεδιαστής;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green