Βλέπετε την τρέχουσα Plug-in υβριδική Octavia.

Βλέπετε την τρέχουσα Plug-in υβριδική Octavia.

Ηλεκτρική «Octavia» και δύο SUV ετοιμάζει η Skoda

3.179 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2021)

Δύο νέα ηλεκτρικά SUV μικρότερα από το Enyaq iV, αλλά και ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο ανάλογο της Octavia ετοιμάζει η Skoda!

Δεν επικεντρώνεται μόνο στα SUV η Skoda

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Skoda σε μία αγορά που κυριαρχείται από SUV έχει δεσμευτεί να προσφέρει αυτοκίνητα σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες και η δέσμευση της τσεχικής μάρκας όπως φαίνεται ισχύει και για τα ηλεκτρικά, καθώς προχωρά προς την πλήρη ηλεκτροκίνηση και θα πρέπει να αντικαταστήσει τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητά της με αντίστοιχα ηλεκτρικά.
 

Στο πλάνο της ηλεκτρικό ισοδύναμο μοντέλο της Octavia

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Skoda Octavia που αναμένεται μελλοντικά να αποκτήσει και ηλεκτρικό ισοδύναμο. Την είδηση αυτή γνωστοποίησε με δηλώσεις του σε Μέσα του εξωτερικού ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της τσεχικής μάρκας, Martin Jahn. Aπαντώντας σε σχετική ερώτηση το στέλεχος της Skoda σημείωσε: «Είμαστε αφοσιωμένοι στις ανάγκες των πελατών μας. Θα προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε σχήματα και στυλ αμαξώματος που περιμένουν οι πελάτες μας. Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να φέρουμε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο παρόμοιο με την Octavia, ένα αυτοκίνητο με παρόμοιο σκοπό. Για ανθρώπους που είναι λίγο πιο συντηρητικοί, που δεν θέλουν ένα SUV ή για στόλους εταιρειών που δεν θέλουν έχουν SUV αλλά θέλουν διαφορετικά σχήματα αμαξώματος».
 

Με διαφορετικό όνομα

Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει υπάρξει το ηλεκτρικό ισοδύναμο της Octavia αναμένεται να προσφερθεί με διαφορετικό όνομα, μία στρατηγική που ακολουθεί και η μητρική εταιρεία Volkswagen για τα δικά της ηλεκτρικά οχήματα.
 

Έρχονται και δύο SUV, κάτω από το Enyaq iV

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η Skoda δεν θα ενισχύσει περαιτέρω την γκάμα των ηλεκτρικών της SUV. Πέραν λοιπόν του ήδη υπάρχοντος Enyaq iV, τα σχέδια της εταιρείας αναφέρουν πως ακόμα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυτού του τύπου αμαξώματος θα κάνουν την εμφάνισή τους και αμφότερα θα «καθίσουν», κάτω από το Enyaq iV. Το πρώτο από αυτά θα έρθει σύντομα και θα πρόκειται για ένα μικρότερο crossover, ενώ περίπου το 2025 θα φτάσει ακόμα ένα που θα βρεθεί στη βάση της γκάμας και θα πρόκειται για συμπαγές, αστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ανάλογο με το Volkswagen ID.2.

Ενδιαφέροντα τα ηλεκτρικά σχέδια της Skoda!
-Η τσεχική μάρκα έχει στο πλάνο της την κατασκευή ενός ισοδύναμου ηλεκτρικού αυτοκινήτου με την Octavia.
-Πιθανότατα με άλλη ονομασία.
-Έρχονται και δύο ακόμα ηλεκτρικά SUV μικρότερα από το Enyaq iV.
Θα έχει την ίδια εμπορική επιτυχία η ηλεκτρική «Octavia» με το best-seller της τσεχικής μάρκας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green