Ηλεκτρική «επίθεση» της Ford από Βαλένθια και Κολωνία

Ηλεκτρική «επίθεση» της Ford από Βαλένθια και Κολωνία

1.661 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2022)

Η Ford επέλεξε το εργοστάσιο στη Βαλένθια ως το πλέον κατάλληλο για την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ανακοινώνοντας παράλληλα επενδύσεις ύψους 2 δισ. δολαρίων για το εργοστάσιό της στην Κολωνία που θα ξεκινήσει την παραγωγή ηλεκτρικών στα τέλη του 2023.

Ηλεκτρική έδρα της Ford το εργοστάσιο στη Βαλένθια

Η Ford ανακοίνωσε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον, επιβεβαιώνοντας την επιλογή του εργοστασίου της στη Βαλένθια της Ισπανίας ως προτιμώμενη εγκατάσταση για τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων βασισμένων στην αρχιτεκτονική ηλεκτρικών οχημάτων νέας γενιάς. Εν αναμονή της προϊοντικής έγκρισης, το εργοστάσιο της Βαλένθια θα μπορούσε να κατασκευάζει πρωτοποριακά ηλεκτρικά και συνδεδεμένα οχήματα ξεκινώντας αργότερα μέσα στην τρέχουσα δεκαετία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επένδυση «μαμούθ» για το εργοστάσιο στην Κολωνία

Η Ford προχωρά επίσης με μία μετατροπή ύψους 2 δισ. δολαρίων στις εγκαταστάσεις της στην Κολωνία, όπου θα ξεκινήσει η παραγωγή ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων από το 2023. Σε ότι αφορά το εργοστάσιο της Ford στο Saarlouis της Γερμανίας, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία θα συνεχίσει την παραγωγή του επιβατικού Ford Focus, ενώ η φίρμα αξιολογεί επίσης επιλογές για μελλοντικά concepts της μονάδας.

Ετοιμάζει ηλεκτρικό Puma

Η Ευρωπαϊκή στρατηγική της Ford προβλέπει μία σειρά ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας ηλεκτρικής έκδοσης του δημοφιλούς Ford Puma, αλλά και δύο ακόμα χωρίς ρύπους SUV. Μέρος του πλάνου είναι και η επέκταση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων με ηλεκτρικά οχήματα Ford Pro και συνδεδεμένες υπηρεσίες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto