Το ηλεκτρικό Focus θα μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες του στο 80% σε μόλις 30 λεπτά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό Focus θα μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες του στο 80% σε μόλις 30 λεπτά.

Ηλεκτρικά Ford

3.656 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2015)

Η Ford μας προϊδεάζει για το νέο της ηλεκτρικό Focus, δίνοντας στη δημοσιότητα μερικά άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτό αλλά και για το ηλεκτρικό της μέλλον.

Μπορεί τα ηλεκτρικά οχήματα να μην έχουν κάνει το μεγάλο... μπαμ στις πωλήσεις και να μην έχουν επηρεάσει τα μοντέλα βενζίνης και πετρελαίου, η Ford όμως ελπίζει πως θα μπορέσει να το αλλάξει αυτό. 
Πως; Με την προσθήκη 13 νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο lineup της από το 2020, μία επένδυση που θα της κοστίσει 4,5 δισ. δολάρια. Μία στρατηγική επιλογή που αποφασίστηκε αφού η εταιρεία προβλέπει πως το 40% του παγκόσμιου lineup της αυτοκινητοβιομηχανίας θα προσφέρει και μια ηλεκτροκίνητη παραλλαγή έως το τέλος της δεκαετίας.Η αρχή θα γίνει από την ερχόμενη χρονιά, με την παρουσίαση του νέου Focus Electric. Το μοντέλο θα έρθει με ένα νέο σύστημα ταχείας φόρτισης, που θα επιτρέπει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες έως 80% μέσα σε περίπου 30 λεπτά. Κάτι που στην πράξη σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα μπορεί να έχει αυτονομία 160 χλμ. με μόλις μισή ώρα φόρτισης.Εκτός από το νέο σύστημα φόρτισης, το νέο Focus Electric θα έχει SmartGauge με Cluster EcoGuide LCD πίνακα οργάνων, ο οποίος θα προσαρμόζεται στη χρήση ενέργειας και θα βοηθά τον οδηγό να προσαρμόσει το στυλ οδήγησής του σύμφωνα με την αυτονομία που του απομένει.Το μοντέλο θα έχει επίσης ένα μοναδικό σύστημα φρεναρίσματος, το οποίο θα "διδάσκει" τον οδηγό πώς να μεγιστοποιεί την αναγεννητική πέδηση. Και όλα αυτά σύμφωνα με τη Ford δεν θα επηρεάζουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του.Το νέο Focus Electric θα περάσει στην παραγωγή στα τέλη του επόμενου έτους και θα προσφέρεται σε Βόρεια Αμερική αρχικά και αργότερα και στην Ευρώπη.

Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο Focus.

Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο Focus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto