• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το concept Future S ίσως θα δανείσει κάποια στοιχεία στο νέο SUV.

Το concept Future S ίσως θα δανείσει κάποια στοιχεία στο νέο SUV.

Nέο SUV ετοιμάζει η Suzuki

4.802 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/12/2019

H Suzuki θα παρουσιάσει σύντομα στην Ινδία ένα νέο ηλεκτρικό concept σε SUV αμάξωμα που θα λανσαριστεί στις αγορές το 2021. Διαβάστε τι άλλο μαθαίνουμε.


Η Έκθεση Auto Expo είναι μεγάλη υπόθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία της Ινδίας και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην χώρα. Από την πλευρά της, η Suzuki θα δώσει δυναμικό παρών εκεί παρουσιάζοντας την γκάμα της αλλά και ένα νέο ηλεκτρικό SUV με την ονομασία Futuro-E.

Αν και οι πληροφορίες για το επερχόμενο αυτό concept είναι περιορισμένες, αναφορές κάνουν λόγο πως, τελικά, δεν πρόκειται για μια ηλεκτρική έκδοση του S-Presso, όπως αρχικά φημολογούνταν.

Μέσω του Futuro-E η Suzuki θέλει πιθανότατα να δώσει μια καλή γεύση στο κοινό για το νέο μοντέλο που θα φέρει στην αγορά τα επόμενα χρόνια, ωστόσο, αν και το SUV θα είναι ηλεκτρικό, η τελική έκδοση παραγωγής θα προσφέρεται και σε εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η παρουσίαση του ηλεκτρικού αυτού concept είναι μέρος της προσπάθειας της φίρμας να περάσει το μήνυμα πως είναι έτοιμη για την νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης και δεν υπολείπεται σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Aλλες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν ενώ πρέπει να σημειωθεί πως και μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία σχετικά με το πώς θα μοιάζε το μοντέλο. Η Suzuki πάντως το προηγούμενο διάστημα έκανε λόγο πως δεν είναι σε θέση να λανσάρει κάποιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο πριν από το 2021, κάτι που σημαίνει πως η έκδοση παραγωγής του επερχόμενου concept θα αργήσει να παρουσιαστεί.

Σύντομα θα υπάρξουν νέες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι.