Το crossover ξεχωρίζει χάρη στο φουτουριστικό του εμπρός μέρος.

Ηλεκτρικό το μέλλον της Cadillac

16.462 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2019)

To νέο της ηλεκτρικό concept παρουσίασε η Cadillac χρησιμοποιώντας την ολοκαίνουρια πλατφόρμα που διαθέτει. Διαβάστε περισσότερα.

Μια καλή γεύση για το πώς θα μοιάζει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό crossover έδωσε στο κοινό η Cadillac. Αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα στηριχθεί πάνω στην καινούρια πλατφόρμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα της General Motors.

Το crossover ξεχωρίζει χάρη στο φουτουριστικό του εμπρός μέρος που αποτελείται από μια μοντέρνα γρίλια που συνορεύει στα πλάι με δύο μεγάλους αεραγωγούς τριγωνικού σχήματος. Το υπόλοιπο αμάξωμα χαρακτηρίζεται από νευρώδεις μεγάλες επιφάνειες με το μάτι να πέφτει αμέσως στην coupe σπορ πανοραμική γυάλινη οροφή, ενώ δεν περνούν φυσικά απαρατήρητες ούτε οι τεράστιες ζάντες και η μεγάλη απόσταση που έχει το concept από το έδαφος.
 
Η General Motors αποκάλυψε μια σειρά από πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον. Αρχικά, έγινε γνωστό πως η Cadillac θα είναι η μάρκα μέσω της οποίας θα γίνουν οι περισσότερες προσπάθειες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και ότι, συνολικά, υπάρχουν πλάνα να λανσαριστούν 11 διαφορετικά μοντέλα με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν την crossover/SUV κατηγορία. Μάλιστα έγινε γνωστό πως μπορούν να κατασκευαστούν το ίδιο εύκολα είτε με κίνηση στους εμπρός τροχούς είτε στους πίσω ή ακόμα και με σύστημα τετρακίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένονται τις επόμενες μέρες.

LEASING APRILIOS
skoda