Το αμιγώς ηλεκτρικό R8 e-tron.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το αμιγώς ηλεκτρικό R8 e-tron.

Ηλεκτρικός ο διάδοχος του Audi R8

2.164 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2021)

Αμιγώς ηλεκτρικό θα είναι το επόμενο supercar της Audi, κάτι που σημαίνει πως το τωρινό R8 είναι το τελευταίο supercar της φίρμας με θερμικό μοτέρ.

Φουλ ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H Αudi επιβεβαίωσε πως ο διάδοχος του R8 θα είναι πλήρως ηλεκτρικός, μια εξέλιξη που δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει κανέναν. Ο λόγος είναι ότι, τα τελευταία χρόνια, τα στελέχη της φίρμας δεν απέκλεισαν ποτέ το ενδεχόμενο να έρθει ένα αμιγώς ηλεκτρικό supercars, κρατώντας μια στάση αναμονής.

Γίνεται ηλεκτρικό το R8 ή έρχεται νέο supercar; 

Η Linda Kurz, επικεφαλής Marketing της Audi δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού πως η εταιρεία θα «μεταμορφώσει την R κατηγορία», ωστόσο ξεκαθάρισε πως  δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι άμεσα. Ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον ηλεκτρικό διάδοχο του R8 δεν αποκαλύφθηκαν, αφού φαίνεται πως η Audi δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα δώσει το R8 απλά ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο ή θα κατασκευάσει από την αρχή ένα άλλο ηλεκτρικό supercar, βάζοντας το όνομα R8 στο χρονοντούλαπο.

Περιμένει τις εξελίξεις στην τεχνολογία των μπαταριών η Audi

Η Audi δεν έδωσε κάποια πληροφορία ούτε για το πότε θα δούμε το νέο της ηλεκτρικό supercar, καθώς φαίνεται πως περιμένει πότε θα έρθουν στην αγορά οι εξελιγμένες μπαταρίες που θα προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία κα αποδοτικότητα.

Είχε προηγηθεί το R8 e-tron

Θυμίζουμε πως η Audi, είχε λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του R8, το R8 e-tron, το οποίο ήταν βασισμένο στο μοντέλο βενζίνης και για το 0-100 χλμ./ώρα χρειαζόταν μόλις 3,2 δλ.. και η τελική του ταχύτητα άγγιζε τα 210 χλμ./ώρα. Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά του, οι ιθύνοντες της Αudi αποφάσισαν την παύση παραγωγής του. Το R8 e-tron ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ευρώπη με τιμή 1 εκ. ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να πάνε να το παραλάβουν οι ίδιοι από τα κεντρικά της Audi στο Ίγκολσταντ.  

Πάρτε R8 όσο προλαβαίνετε!
- Γίνεται ηλεκτρικό το R8 ή έρχεται νέο supercar; 
- Περιμένει τις εξελίξεις στην τεχνολογία των μπαταριών η Audi
- Είχε προηγηθεί το R8 e-tron αλλά σταμάτησε η παραγωγή του
Θα έχει επιτυχία το ηλεκτρικό supercar της Audi ή θα «καταλήξει» σαν το R8 e-tron;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto