Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Υβριδικό Honda CR-V με 184 PS Vs plug-in Peugeot 3008 με 300 PS

Υβριδικό Honda CR-V με 184 PS Vs plug-in Peugeot 3008 με 300 PS

9.147 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2021)

Το Peugeot 3008 έρχεται με 300 ίππους και plug-in υβριδική τεχνολογία, ενώ το Honda CR-V εφοδιάζεται με αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα 184 ίππων. Ποιο από τα δύο θα κερδίσει την καρδιά ενός οικογενειάρχη; Οι επιδόσεις ή οι χώροι;

Peugeot για σούπερ επιδόσεις ή Honda για σούπερ χώρους;

Η Peugeot λανσάρει την plug-in υβριδική τεχνολογία στην κατηγορία των οικογενειακών SUV με το 3008, ένα μοντέλο που ξεφεύγει από τα δεδομένα των mainstream μοντέλων και μπαίνει σε premium μονοπάτια. Υβριδική τεχνολογία από την άλλη, αλλά χωρίς την εξάρτηση της φόρτισης, χρησιμοποιεί και η Hοnda με το μεγαλύτερο CR-V που επίσης έχει premium ύφος και προσανατολισμό, ενώ αμφότερα τα δύο μοντέλα διαθέτουν τετρακίνηση διευρύνοντας το πεδίο δράσης τους.
Το γαλλικό μοντέλο έρχεται με κόστος από 50.500 ευρώ στο πλούσιο επίπεδο Allure Plus, ενώ το CR-V από 43.700 ευρώ στο επίσης πλούσιο επίπεδο Sportline. Βέβαια η διαφορά δικαιολογείται από τη στιγμή που το 3008 αποδίδει 300 ίππους έναντι 184 του CR-V. Ας δούμε λοιπόν ποιο είναι τι καλύτερο, ή διαφορετικά τι ταιριάζει στις οδηγικές ανάγκες.

Σχεδίαση: Εκλεπτυσμένο το 3008, επιβλητικό το CR-V

Τα δύο μοντέλα έχουν το καθένα τη δική τους χάρη. Το μεγαλύτερο CR-V (4,6 μ.) διαθέτει στρογγυλεμένο αμάξωμα με επιβλητική παρουσία, που τονίζεται από τους φουσκωμένους θόλους που δίνουν ένα πιο «macho» τόνο, ενώ ωραία λεπτομέρεια είναι η κομψή γρίλια που ενώνεται με τα φώτα μπροστά. Το Peugeot 3008 από την άλλη φτάνει τα 4.447 χλστ. σε µήκος µε τη γαλλική φίρµα να τονίζει την ελκυστική σχεδίαση και την premium αύρα του µε τη μπροστινή µάσκα, που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του γαλλικού C-SUV και τα χαρακτηριστική «νυχιά» των φώτων που προσδίδουν στο σύνολο δυναμισμό. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Εσωτερικό: Ξεχωρίζουν σε ποιότητα, μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας στο 3008

Κινητήρες: Μεγάλη η διαφορά ισχύος και φιλοσοφίας

Στο δρόμο: Η άνεση στο προσκήνιο

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: