O νεαρός πιλότος της Red Bull έχει ξεκινήσει αρκετά άσχημα τη καινούρια σεζόν.

Horner: «Tα λάθη του μου θυμίζουν... Vettel»!

3.740 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2018)

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο επικεφαλής της Red Bull Racing όταν πήγε να σχολιάσει τα λάθη που έκανε ο Max Verstappen. Μήπως ήταν υπερβολικός; Διαβάστε τι είπε.

Toν ασκό του Αιόλου ίσως άνοιξε το αφεντικό της Red Bull Racing, κ. Christian Horner όταν σε δηλώσεις του, κλήθηκε να σχολιάσει τις συνεχόμενες «γκάφες» του Max Verstappen.

O νεαρός πιλότος της Red Bull έχει ξεκινήσει αρκετά άσχημα τη καινούρια σεζόν, καθώς στην Αυστραλία δεν τα πήγε καλά μετά από δικά του λάθη, στο Μπαχρέιν εγκατέλειψε όταν θέλησε να προσπεράσει τον Hamilton ενώ χθες στην Κίνα, έπεσε πάνω στον Vettel σε μια κίνηση που ξένισε ακόμα και τους πιο φανατικούς του φίλους.
 
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση του Verstappen, o Ηοrner δήλωσε: « Nαι, έχει κάνει κάποια λάθη, αλλά θυμάμαι ότι όταν ήταν και ο Sebastian Vettel στο ίδιο στάδιο στην καριέρα του, έκανε και αυτός πολλές φορές κάποια λάθη». Ο Horner πάντως έσπευσε να δικαιολογήσει τον οδηγό του λέγοντας : «Eίμαι πεπεισμένος ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει τα σημεία στα οποία πρέπει να δουλέψει και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα διορθώσουμε».

Ο Charile Whiting πάντως που έχει την ευθύνη για όσα συμβαίνουν μέσα στην πίστα στον τομέα της ασφάλειας δήλωσε πως δεν χρειάζεται να ξαναμιλήσει με τον Verstappen για τα λάθη του. Ο ίδιος είπε: « Noμίζω έγινε ό,τι έπρεπε. Έκανε λάθος και τιμωρήθηκε για αυτό. Του ασκείται κριτική αλλά για αυτό πήρε βαθμούς ποινής. Πιστεύω πως τώρα θα είναι πιο προσεκτικός.»

Εσείς τι λέτε; Mήπως το παράκανε ο Horner συγκρίνοντας τα λάθη του Vettel με αυτά του Verstappen;

Mercedes
test center