H στιγμή που ο Verstappen χάνει τα φρένα και πέφτει πάνω στον Ηamilton στην προσπάθειά του να τον περάσει κατά τους τελευταίους γύρους.

Ηorner: «Ήταν εγκρατής ο Verstappen»

2.103 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2019)

Tι και αν ο Verstappen έπεσε δύο φορές πάνω στα μονοθέσια της Mercedes στον χθεσινό αγώνα του Μονακό; O επικεφαλής της Red Bull θεώρησε πως ο νεαρός Ολλανδός ήταν «συγκρατημένος»...

«Εγκρατή» χαρακτήρισε τον Max Verstappen στην μονομαχία του με τον Lewis Hamilton ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull στην F1, κ. Christian Horner, τονίζοντας παράλληλα πως ο νεαρός Ολλανδός, «πάλεψε σαν λιοντάρι».

Ο Verstappen βρισκόταν στο κατόπι του Hamilton για το μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού αγώνα στο Μονακό αλλά δεν κατάφερε να τον περάσει παρά το γεγονός ότι είχε τα ελαστικά του σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Παρά ταύτα, ο Horner δήλωσε για την προσπάθεια του Ολλανδού: «Noμίζω πως ήταν πολύ εγκρατής. Ετοιμαζόταν για πολύ ώρα. Είχε μόνο μια ευκαιρία και την κυνήγησε. Αυτός είναι ο Μax.»
 
O Horner δεν σταμάτησε εκεί και έδωσε την δική του οπτική για το πώς πήγε ο αγώνας λέγοντας: «Δυστυχώς υπήρχε επαφή στα πιτ και ο Max πήρε ποινή. Είναι δύσκολο για τονόν γιατί οδήγησε πολύ καλά, με όλη του την καρδιά. Η 4η θέση αφήνει μια πικρή γεύση. Αξιζε να είναι στο podium σήμερα αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι έχει καλή απόδοση και πιέζει συνεχώς. Πάλεψε σαν λιοντάρι, πήγε να περάσει τον Lewis, άξιζε να προσπαθήσει.»

Εσείς τι λέτε; Αξιζε να βρεθεί το podium ο Verstappen;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda