Ήπιο φρεσκάρισμα για τα Mazda3 και CX-30
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ήπιο φρεσκάρισμα για τα Mazda3 και CX-30

17.647 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2021)

Σε ήπιες αναβαθμίσεις των CX-30 και Mazda3 προχώρησε η ιαπωνική φίρμα, ενώ δεν παρέλειψε να προχωρήσει και σε μικρές ενημερώσεις του e-SkyActiv X κινητήρα.

Η Mazda έχει ξεκινήσει να αναζωογονεί την γκάμα της, κάνοντας την αρχή από την έδρα της Ιαπωνία, εκεί όπου πρόσφατα πρόσφερε μία νέα έκδοση Super Edgy για το CX-3. Έτσι σειρά πήραν τα CX-30 και Mazda3 όπου έλαβαν μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά, ενώ αναβαθμισμένος θα είναι πλέον και κινητήρα e-SkyActiv X.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Βελτιώσεις στον e-SkyActiv X κινητήρα 

Ξεκινώντας από τον τελευταίο, όπως ανέφερε η Mazda, οι μηχανικοί της προχώρησαν σε αλλαγές στο σύστημα εξάτμισης προκειμένου ο ήχος του βενζινοκινητήρα να είναι πλουσιότερος. Παράλληλα ρύθμισαν και το πεντάλ του γκαζιού, το οποίο πλέον προσφέρει καλύτερη απόκριση κατά την επιτάχυνση του αυτοκινήτου. Θυμίζουμε πως ο e-SkyActiv X είναι ένας ήπια υβριδικός τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 2,0 λίτρων που αποδίδει 186 ίππους και 240 Nm ροπής.
 

Νέες εκδόσεις για τα CX-30 και Mazda3

Από κει και πέρα παρούσα με τον κινητήρα e-Skyactiv X για τα CX-30 και Mazda3 είναι και μία νέα έκδοση εν ονόματι Smart Edition. Προσφέρει περισσότερη άνεση και εξοπλισμό στα συστήματα ασφάλειας, ενώ ακολουθείται από την έκδοση Black Tone Edition. Αυτή συνδυάζεται με όλα τα μοτέρ των δύο μοντέλων και διαφοροποιείται οπτικά από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, τους γυαλιστερούς μαύρους καθρέφτες και τις κόκκινες ραφές στο εσωτερικό.
 

Νέα χρώματα και «υπογραφή» στα φλας

Από κει και πέρα όλα τα CX-30 και τα Mazda3 που θα πωλούνται στην Ιαπωνία θα είναι εξοπλισμένα με μία νέα υπογραφή στα φλας, ενώ αμφότερα κερδίζουν και ένα νέο χρώμα (Platinum Quartz Metallic), συν το Polymetal Grey Metallic χρώμα που προστίθεται στην παλέτα του Mazda3.
 
Οι παραγγελίες για τα ελαφρώς φρεσκαρισμένα Mazda3 και CX-30 στην Ιαπωνία έχουν ξεκινήσει με τις πρώτες παραδόσεις να ορίζονται για το τέλος του Νοέμβρη.

Καταπιάστηκε με τα CX-30 και 3 η Mazda!
-Δύο νέες εκδόσεις και χρώματα για την Ιαπωνία.
-Βελτιώσεις και στον e-SkyActiv X κινητήρα.
Μετράνε τέτοιες αναβαθμίσεις ή θεωρείς πως γίνονται περισσότερο για τα μάτια του κόσμου;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center