Στην αποκάλυψη της νέας Ford Mustang, για τις ευρωπαϊκές αγορές προχώρησε σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία.

Το εξωτερικό της νέας Ford Mustang έχει μια πιο σπορ εμφάνιση.

Το πίσω μέρος έχει παραμείνει αρκετά πιστό θα λέγαμε στον τίτλο «Mustang».

Η νέα Mustang θα παίρνει ισχύ από τον 5.0 λίτρων V8 κινητήρα της Ford, ο οποίος έχει βελτιωθεί με αποτέλεσμα να προσφέρει τη δύναμη 450 ίππων.

Υπάρχει και η επιλογή του EcoBoost κινητήρα 2,3 λίτρων, ο οποίος βγάζει 290 άλογα.

Οι παραδόσεις της νέας Ford Mustang θα ξεκινήσουν το 2018.

Νέα Ford Mustang

5.299 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2017)

Στην αποκάλυψη της νέας Ford Mustang, για τις ευρωπαϊκές αγορές προχώρησε σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία, με το νέο μοντέλο να διαθέτει κομψό στυλ, εξελιγμένες αναβαθμίσεις κινητήρα, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού.

Το εξωτερικό της νέας Ford Mustang έχει μια πιο σπορ εμφάνιση διατηρώντας ταυτόχρονα τον αναγνωρίσιμο χαρακτήρα που ξεδιπλώνεται μέσα από τα περισσότερα από 50 χρόνια παραγωγής. Το καπό έχει σχεδιαστεί με κλήση προ τα κάτω, φέροντας ενσωματωμένες οπές εξαερισμού και συνδυάζεται με μια αναθεωρημένη μάσκα αλλά και ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, που δίνουν ένα πιο επιθετικό τόνο στο μοντέλο βελτιώνοντας παράλληλα την αεροδυναμική του. Το πίσω μέρος έχει παραμείνει αρκετά πιστό θα λέγαμε στον τίτλο «Mustang», ωστόσο όποιος επιθυμεί μπορεί να το διαφοροποιήσει προσθέτοντας μία αεροτομή που βρίσκεται στον προαιρετικό εξοπλισμό.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό της Mustang, σύμφωνα με την εταιρεία προφέρει μαλακά ποιοτικά υλικά, με τις λαβές των θυρών να έχουν επενδυθεί από αλουμίνιο, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει διακοσμητικά στοιχεία με ραφές που κάνουν αντίθεση με το βασικό χρωματισμό του σαλονιού. Τα καθίσματα είναι «ντυμένα» με δέρμα τα οποία έχουν τη δυνατότητα να θερμαίνονται ή να δροσίζονται, ενώ θερμαινόμενο είναι και το τιμόνι προσφέροντας με αυτό τον τρόπο μια ακόμη άνεση στον οδηγό.
 
Η νέα Mustang θα παίρνει ισχύ από τον 5.0 λίτρων V8 κινητήρα της Ford, ο οποίος έχει βελτιωθεί με αποτέλεσμα να προσφέρει δύναμη 450 ίππων, ενώ υπάρχει και η επιλογή του EcoBoost κινητήρα 2,3 λίτρων, ο οποίος βγάζει 290 άλογα. Οι δύο επιλογές μπορούν να συνδυαστούν τόσο με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων διπλού συμπλέκτη, όσο και με το εξάρι χειροκίνητο.  
Εκτός από τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά η νέα Mustang θα προσφέρει στους ευρωπαίους πελάτες μια μεγάλη γκάμα τεχνολογιών, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το LED σύστημα φωτισμού, το Adaptive Cruise Control, την προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα (Lane Departure Warning), αλλά και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη LCD 12 ιντσών. Ένα ακόμα νέο στοιχείο της εξευρωπαϊσμένης Mustang είναι ο εφοδιασμός της με το σύστημα ανάρτησης MagneRide και δύο ακόμη οδηγικά modes: το Drag Strip Mode για την βέλτιστη εκκίνηση από στάση και το My Mode, που δίνει στον οδηγό την δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. 
 
Επιπλέον δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε την οθόνη αφής 8  ιντσών, η οποία συνδέεται με το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ελέγχουν τις συνδεδεμένες λειτουργίες smartphones, ήχου, πλοήγησης και κλιματισμού, μέσω φωνητικών εντολών. Επίσης να σημειωθεί πως το σύστημα είναι συμβατό με τις εφαρμογές Apple CarPlay, Android Auto.
 
Οι παραδόσεις της νέας Ford Mustang θα ξεκινήσουν το 2018, και το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς Kona Blue (μπλε), Orange Fury (πορτοκαλί) και Royal Crimson (σκούρο κόκκινο).

Mercedes
moto