Λίγο διάστημα μετά την παρουσίαση του νέου A6 sedan, η Audi αποκάλυψε και τη station wagon έκδοση του μοντέλου, συστήνοντάς μας το A6 Avant.

Το νέο μοντέλο που έχει μήκος 4,94 μέτρα, πλάτος 1,89 μέτρα και ύψος 1,47 μέτρα.

O χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει έως και 565 λίτρα.

Σε ότι αφορά την καμπίνα, η φίρμα αναφέρει πως είναι πιο ευρύχωρη.

Ήρθε το νέο Audi A6 Avant

5.242 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2018)

Λίγο διάστημα μετά την παρουσίαση του νέου A6 sedan, η Audi αποκάλυψε και τη station wagon έκδοση του μοντέλου, συστήνοντάς μας το A6 Avant.

Το νέο μοντέλο που έχει μήκος 4,94 μέτρα, πλάτος 1,89 μέτρα και ύψος 1,47 μέτρα, σύμφωνα με τη φίρμα διατηρεί όλα τα νέα στοιχεία που αναβάθμισαν το Α6, έχοντας ωστόσο περισσότερους χώρους, ενώ υπογραμμίζει πως το αμάξωμα εκτός από πρακτικό είναι και αρκετά κομψό, με το A6 Avant στη βασική του έκδοση να μετρά συντελεστή οπισθέλκουσας 0,27 cd.
 
Μένοντας στο πίσω μέρος, ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει έως και 565 λίτρα, ενώ  αν υπάρχει ανάγκη για περισσότερο χώρο μπορούν να πέσουν τα καθίσματα και η χωρητικότητα να αυξηθεί έως 1.680 λίτρα. Μάλιστα η φίρμα με επιπλέον κόστος προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους μέσω ενός αισθητήρα να μπορούν να ανοίξουν το πορτμπαγκάζ χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους.
Σε ότι αφορά την καμπίνα, η φίρμα αναφέρει πως είναι πιο ευρύχωρη, με όλους τους επιβάτες να έχουν περισσότερο «άνοιγμα» στην περιοχή του αγκώνα, ενώ οι επιβάτες που κάθονται στα πίσω καθίσματα έχουν περισσότερο διαθέσιμο χώρο για τα γόνατά τους. Το A6 Avant είναι εξοπλισμένο με δύο οθόνες αφής 10,1 ιντσών και 8,6 ιντσών αλλά και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο A6 sedan.
 
Στα μηχανικά σύνολα όλοι οι κινητήρες είναι εφοδιασμένοι με το ήπιο υβριδικό σύστημα και συνεργάζονται είτε με το εφτάρι S tronic κιβώτιο, είτε με το 8 ταχυτήτων tiptronic, που μέσω του συστήματος κίνησης Quattro στέλνουν την ισχύ σε όλους τους τροχούς.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων στον προαιρετικό εξοπλισμό διαθέσιμα είναι ένα σπορ διαφορικό, ζάντες 21 ιντσών, head-up display, ένα ηχοσύστημα Bang & Olufsen με 19 ηχεία, αλλά και το σπορ πακέτο S line.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

NEO TRAFIC
moto