Huyndai Sonata «περιπετειώδες» και με χώρους αλάνας
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Huyndai Sonata «περιπετειώδες» και με χώρους αλάνας

11.800 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2021)

Την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο έκαναν μερικές ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, που δείχνουν το Hyundai Sonata σε μια πιο crossover και station wagon εκδοχή. Οι σχεδιαστικές απόψεις έρχονται από την παγωμένη Ρωσία, δίνοντας μια εναλλακτική ματιά του κορεάτικου sedan.

Πλούσιοι χώροι και παντός δρόμου

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μπροστά στις φήμες που θέλουν την Huyndai να επανασχεδιάζει το sedan μοντέλο της καθώς και τη δημιουργία μιας station wagon έκδοσης του, έχουν εμφανιστεί αρκετά σχέδια για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει. Ένα από αυτά, το παρουσιάζει σαν ένα cross-road μοντέλο, με την προσθήκη μαύρων προστατευτικών στους θόλους και των προφυλακτήρων καθώς και υπερυψωμένο αμάξωμα, αρκετό για να κάνει την διάβαση ενός χωματόδρομου παιχνιδάκι. Οι χώροι του είναι ασφαλώς πιο πλούσιοι, όπως σε κάθε station wagon, με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο, αρκετό για να χωρέσει όλη την οικογένεια, να το φορτώσεις και να πας μέχρι τον πιο απομακρυσμένο προορισμό.

Εμφάνιση πολλά υποσχόμενη

Ανανεωμένη είναι και η σχεδίαση του εμπρόσθιου και πίσω προφυλακτήρα με ασημένιες πρόσθετες λεπτομέρειες να κάνουν την διαφορά. Επανασχεδιασμένοι είναι και οι τροχοί του με ζάντες 5 ακτινών και μεγαλύτερο μέγεθος, «φορώντας» πλέον ελαστικά παντός εδάφους. Το Sonata wagon με Crossover στοιχεία, εφόσον αποφασιστεί να μπει στα πλάνα της Hyundai μελλοντικά, θα κληθεί να ανταγωνιστεί κυρίως μοντέλα από τις premium φίρμες, όπως το κορυφαίο στην κατηγορία του Mercedes C-Class All-Terrain ή το Audi A4 all-road, αλλά και πιο mainstream προτάσεις όπως το VW Passat station wagon.

Πιθανόν να μείνει μόνο στα σχεδια

Αν και φαίνεται αρκετά χλωμό ο κορεατικός κολοσσός να ασχοληθεί με την ανάπτυξη μιας Estate έκδοσης του Sonata, οι παραπάνω εικόνες μας προκάλεσαν το ενδιαφέρον. Ακόμα πιο δύσκολη είναι η δημιουργία μια cross-road έκδοσης στην γκάμας της, από την στιγμή που τα SUV μοντέλα της, Bayon, Kona, Tucson και Santa Fe καλύπτουν όλο το εύρος της αγοράς, προσφέροντας πιο ολοκληρωμένες επιλογές.

Πως σου φαίνεται ένα station wagon και crossover από την Huyndai; θα ήθελες να δεις κάτι τέτοιο να κυκλοφορείς στους ελληνικούς δρόμους;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center