3 φωτογραφίες »

Μοναδικά bonus για τα υβριδικά Ford Puma & Kuga

3.836 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2020)

H Ford λανσάρει τη νέα προωθητική ενέργεια Hybrid Bonus, η οποία καθιστά την αγορά όλων των εκδόσεων των νέων Puma ή Kuga ακόμα πιο εύκολη και επωφελή. Ρίξτε μια ματιά.

Σήμερα, χάρη στο καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus της Ford Motor Ελλάς, η αγορά όλων των διαθέσιμων εκδόσεων των νέων Puma και Kuga καθίσταται σύμφωνα με την ανακοίνωση της μάρκας πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ.

Συγκεκριμένα, η απόκτηση των νέων Puma και Kuga συνοδεύεται από ένα νέο, επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance, το οποίο προσφέρει ανταγωνιστικό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 3,49%, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος 3 μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος χάριτος δεν επιβαρύνει σε τίποτα τον πελάτη, καθώς η Ford καλύπτει εξ' ολοκλήρου τους τόκους της εν λόγω περιόδου. Το Hybrid Bonus, εκτός από ανταγωνιστικό ονομαστικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος, προβλέπει μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος της Ford Finance ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου σε 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις.

Αποκλειστικά για το νέο Ford Puma, το προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus προβλέπει την δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως 868 ευρώ που, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει τον αυτόματο κλιματισμό, τους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, το σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Auto Park Assist). Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ αφού το Hybrid Bonus προσφέρει επιπλέον δωρεάν την πρώτη συντήρηση του νέου σας αυτοκινήτου στο επίσημο δίκτυο της Ford.

Τέλος, η Ford Motor Ελλάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην κορυφαία αξιοπιστία των δύο μοντέλων, τα νέα Ford Puma και Kuga διατίθενται στα πλαίσια του προγράμματος Hybrid Bonus με τη μοναδική στην κατηγορία τους 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Hyundai
vw