Ποια έκδοση κινητήρα Hyundai Kona να αγοράσω;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια έκδοση κινητήρα Hyundai Kona να αγοράσω;

19.173 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2022)

Το Hyundai Kona τα έχει όλα. Θες οικονομία; Έχει εκδόσεις mild hybrid, full hybrid και πλήρως ηλεκτρικές. Θες γκάζια; Έχει το πιστάδικο N. Θέλεις περιπέτεια; Υπάρχει και σε τετρακίνητο.

Το μόνο B-SUV με τόσα διαφορετικά «καύσιμα» & «γκάζια»!

Το Hyundai Kona φροντίζει και καλύπτει κάθε γούστο, έχοντας μια μεγάλη γκάμα κινητήρων  που καλύπτει κάθε ανάγκη και δίνουν έμφαση στην οικονομία καυσίμου.  Ένας τομέας που πραγματικά «καίει» τον καταναλωτή αυτή την περίοδο, ο οποίος ψάχνει μοντέλα που καίνε… τα μισά σε σχέση με αυτά που πληρώνει τώρα. Για αυτό και στο www.autotriti.gr  θα βρείτε σε ειδική ενότητα μοντέλα με τα οποία θα κάνεις οικονομία 2.000 με 4.000 ευρώ το χρόνο. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν το Kona, το οποίο αναλύουμε παρακάτω διεξοδικά, αφού προσφέρεται με 2 κινητήρες βενζίνης, ένα ήπια υβριδικό σύνολο, ως full hybrid και ως ηλεκτρικό σε δύο εκδοχές ισχύος. Και φυσικά στην hardcore έκδοση Kona Ν, το πιο ισχυρό προσθιοκίνητο B-SUV στην αγορά.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε τα μοντέλα της Digital Έκθεσης που καίνε τα μισά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νεανικό στιλ με up to date τεχνολογίες

To Hyundai Kona προβάλλει ένα μοντέρνο και επίκαιρο προφίλ, με έντονα νεανικό χαρακτήρα. Το εμπρός μέρος, με τα λεπτά σώματα συνδυάζεται με τις μυώδεις καμπύλες του αμαξώματος  και τα προστατευτικά πλαστικά, δημιουργώντας μια σύγχρονη εικόνα. Αυτή αποκτά μια πιο σπορτίφ νότα  στην εμπνευσμένη -από  το τμήμα επιδόσεων «Ν»- έκδοση N-Line, με τις στοχευμένες αισθητικές αλλαγές.

Ο μοντέρνος αέρας «περνάει» και στην καμπίνα του Kona, χάρη στο τεχνολογικό του προφίλ, όπως διαμορφώνεται από το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων (από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού) και την οθόνη αφής των 8 ή των 10,25 ιντσών και την καλή για τα δεδομένα της κλάσης ποιότητα κατασκευής. Τέλος οι χώροι είναι  άνετοι για 4 άτομα και αυτός των αποσκευών φτάνει έως και τα 374 λίτρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center