Hyundai: Πως κατάφερε να είναι η αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai: Πως κατάφερε να είναι η αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων;

7.678 Επισκέψεις στο άρθρο

Έρευνες από δύο ανεξάρτητες μελέτες και έρευνες δεδομένων ανακήρυξαν την Hyundai ως την αγαπημένη μάρκα του ελληνικού κοινού. Τι είναι αυτό που κάνει τα μοντέλα της κορεάτικης μάρκας να ξεχωρίζουν και να αγαπιούνται από το ελληνικό κοινό;

5 λόγοι που την κάνουν «επίσημη αγαπημένη»

Τι σημαίνει να είσαι η αγαπημένη μάρκα του ελληνικού κοινού και να δέχεσαι τις πιο θετικές αντιδράσεις; Αυτή την απάντηση μπορεί να μας την δώσει η Hyundai, τουλάχιστον σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τη Newsrelate.com, μια διαδικτυακή πλατφόρμα παρακολούθησης και ανάλυσης ιστοσελίδων και social media που βασίζεται σε μηχανική εκμάθηση (ml), επεξεργασία φυσικής γλώσσας (nlp) και αλγόριθμους εξόρυξης και ανάλυσης δεδομένων (big data mining).

Τι σημαίνει αυτό τώρα με απλά λόγια;  Η πλατφόρμα έψαξε σε post στα facebook, instagram, twitter και όλους τους media οργανισμούς της χώρας, χρησιμοποιώντας  ειδικούς όρους και λέξεις-κλειδιά για να ανακαλύψει ποια μάρκα  είχε τις θετικότερες αλληλεπιδράσεις με το κοινό. Νικήτρια  λοιπόν αναδείχθηκε η Hyundai, η οποία διαθέτει μοντέλα σε κάθε best seller κατηγορία της ελληνικής αγοράς.  Για να δούμε, λοιπόν, πως καταφέρνει η Hyundai να ξεχωρίζει, παρουσιάζοντας τις best seller προτάσεις της στις αγαπημένες κατηγορίες της ελληνικής αγοράς.


Hyundai i10: To i10 είναι το best seller μοντέλο της Hyundai στην ελληνική αγορά.

Hyundai i10: To i10 είναι το best seller μοντέλο της Hyundai στην ελληνική αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai i10: Best seller στην κατηγορία των μίνι

Αποτελεί το best seller μοντέλο της Hyundai για το 2022 έως τώρα τουλάχιστον. Το μίνι της κορεάτικης φίρμας διατίθεται σε 5 εκδόσεις και με ιπποδυνάμεις που αγγίζουν έως και τα 100 άλογα, έχοντας ως σημαντικό πλεονέκτημα τους μεγάλους χώρους για τα δεδομένα της κατηγορίας και την πληρέστατη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας «Hyundai SmartSense». 

Παράλληλα, με μεγάλο του ατού το κόστος αγοράς, που ακόμα και στην σημερινή ημέρα, δεν ξεπερνά τα 13.000 ευρώ στην βασική έκδοση, το i10 καταφέρνει να αποτελέσει το πιο δημοφιλές μίνι και ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, όντας μάλιστα δεύτερο στις συνολικές πωλήσεις λιανικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto