Hyundai i20 Vs Nissan Micra Vs SEAT Ibiza

19.488 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Hyundai i20, Nissan Micra, SEAT Ibiza διαθέτουν μοντέρνο προφίλ και ελκυστικές εκδόσεις με τούρμπο κινητήρες 1,0 λτ., ικανούς να σας κινήσουν με άνεση μέσα στην πόλη, αλλά και έχοντας το απαραίτητο μπρίο για μια εκδρομή.

Η δημοφιλής κατηγορία των μικρών μοντέλων προσφέρει πολλές επιλογές, ικανές να καλύψουν όλα τα θέλω του αγοραστικού κοινού, είτε πρόκειται για ένα νέο οδηγό, είτε ακόμα και κάποιον που θέλει να το χρησιμοποιεί για τις οικογενειακές του ανάγκες.

Αυτή τη φορά επιλέξαμε να συγκρίνουμε τρία μικρά με μοντέρνο προσανατολισμό και κινητήρες που δεν εστιάζουν μόνο στα αστικά τους καθήκοντα, αλλά μπορούν να πραγματοποιήσουν χωρίς δυσκολία ένα ταξίδι, πόσο μάλλον τώρα που καλοκαίριασε και οι εξορμήσεις γίνονται όλο και πιο συχνές.

Αναλυτικότερα στο «μικροσκόπιο» μας μπαίνουν τα βενζινοκίνητα Hyundai i20, Nissan Micra και SEAT Ibiza, όλα με κινητήρες τούρμπο 1.000 κ.εκ, απόδοσης 100 ίππων για τα δύο πρώτα και 95 για το Ibiza.

Σχεδίαση: Ξεχωρίζει ο δυναμισμός του Micra
Το Nissan Micra από τη στιγμή που παρουσιάστηκε εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, η οποία σε κανένα σημείο δε θυμίζει μοντέλο της κλάσης του, καθώς τα στοιχεία δυναμισμού του παραπέμπουν σε πιο σπορ κατασκευές. Επιθετικό μπροστά μέρος, πολλές ακμές και έντονες νευρώσεις στο αμάξωμα και κουπέ αισθητική συνθέτουν ένα αξιομνημόνευτο παζλ.

Δυναμισμό προβάλλει και το Ibiza, που είναι καλαίσθητο χωρίς να ξεφεύγει από τη γενικότερη λογική της SEAT, με τις έντονες καθαρές ακμές στο αμάξωμα να του χαρίζουν πιο επιθετική όψη και τις αυξημένες διαστάσεις του να κάνουν πιο επιβλητική την παρουσία του.

Σε πιο κλασσικά μοτίβα κινείται η σχεδίαση του i20, που κερδίζει τις εντυπώσεις με τα μεγάλα ελλειπτικά φώτα, τη χαμηλά τοποθετημένη πολυγωνική γρίλια και τα πίσω μεγάλα φώτα, στοιχεία που εν τέλει του δίνουν ένα νεανικό ύφος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center