Εκτός από τους περιοδικούς τεχνικούς ελέγχους οχημάτων, τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ προσφέρουν ένα πλέγμα υπηρεσιών, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντικό στην καθημερινότητα.

Εκτός από τους περιοδικούς τεχνικούς ελέγχους οχημάτων, τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ προσφέρουν ένα πλέγμα υπηρεσιών, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντικό στην καθημερινότητα.

Ο ρόλος των ιδιωτικών ΚΤΕΟ

22.767 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2013)

Εκτός από τους περιοδικούς τεχνικούς ελέγχους οχημάτων, τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ προσφέρουν ένα πλέγμα υπηρεσιών, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντικό στην καθημερινότητα. Συνοπτικά, οι υπηρεσίες που παρέχονται από τα ΙΚΤΕΟ είναι:

 Έλεγχος μεταχειρισμένου
Πολλές φορές, κατά τη διάρκεια αναζήτησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για αγορά, τυχαίνει να έχουμε αμφιβολίες για την πραγματική του κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η μοναδική λύση είναι η συμβολή εξειδικευμένου τεχνικού. Ωστόσο, αντί να επισκεφτείτε κάποιο συνεργείο εξουσιοδοτημένο ή μη, τώρα, σας δίνεται η δυνατότητα να ελέγξετε το αυτοκίνητο που πρόκειται να αγοράσετε σε κάποιο ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

Οι έλεγχοι που περνά το όχημα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ακριβώς ίδιοι με εκείνους που προβλέπονται για τους περιοδικούς τεχνικούς ελέγχους (έλεγχος στα στοιχεία αυτοκινήτου, σύγκλιση-απόκλιση αξόνων, απόδοση φρένων κτλ.).

Check πριν την αναχώρηση για ταξίδι
Οι ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζουν και όπως είναι φυσικό, αρκετοί θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους, πραγματοποιώντας κατά περίπτωση πολλά χιλιόμετρα. 

Έτσι, πριν την αναχώρηση σας για το παραθεριστικό θέρετρο που έχετε επιλέξει, μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν πλήρη ή μερικό έλεγχο στα σημεία που θέλετε σε κάποιο ιδιωτικό ΚΤΕΟ, στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να επισκεφτείτε κάποιο συνεργείο. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιείτε τυχόν κινδύνους, ενώ έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι η οικογένεια σας ταξιδεύει με ασφάλεια. 

Έλεγχος εργασιών συνεργείου
Αν έχουν προηγηθεί εργασίες συντήρησης-επισκευής του αυτοκινήτου σας σε κάποιο συνεργείο, μπορείτε να ελέγξετε την αποτελεσματικότητα τους επισκεπτόμενοι κάποιο ιδιωτικό ΚΤΕΟ. Ο έλεγχος μπορεί να αφορά στην τοποθέτηση νέων αναρτήσεων, στην επισκευή των φρένων κτλ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto