• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το I.D. Crozz είναι ο ηλεκτρικός εκπρόσωπος της VW στην κατηγορία των SUV.

Το I.D. concept ήταν το πρώτο που είδαμε από τα ηλεκτρικά μοντέλα που θα βγάλει η VW σε παραγωγή από το 2020 και έπειτα.

Το I.D. Buzz παίρνει το κλασσικό concept του Microbus Και το φέρνει στη σύγχρονη εποχή προσφέροντάς του πλήρη ηλεκτροκίνηση.

Ίδια τιμή σε ηλεκτρικά και συμβατικά VW

Διαβάστηκε από 2518 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/4/2017

Η Volkswagen θα διαθέτει τα ηλεκτρικά της μοντέλα στην ίδια τιμή με τα συμβατικά καθώς έχει θέσει ως στόχο μέχρι το 2025 οι ετήσιες πωλήσεις ηλεκτρικών να φτάνουν τα τρία εκατομμύρια.

 
Η Volkswagen λέει ότι τα επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας θα κοστίζουν σχεδόν το ίδιο με τα συμβατικών καυσίμων μοντέλα της καθώς η εταιρεία θέλει να καταστήσει τα ηλεκτρικά εύκολα προσβάσιμα.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της έκθεσης της Σαγκάης ο επικεφαλής του τομέα ηλεκτρικών, Christian Senger,είπε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία έχει κάνει σημαντικά βήματα προς τη μείωση του κόστους κατασκευής των ηλεκτρικών.

“Το να προσφέρουμε τα ηλεκτρικά μας οχήματα σε τιμές ίδιες ή παραπλήσιες με τα συμβατικά είναι κάτι που θα αλλάξει το παιχνίδι. Με αφορμή την ανάγκη απομάκρυνσης από τα οχήματα συμβατικών καυσίμων θέλουμε να επανεφεύρουμε τη Volkswagen”, δήλωσε ο Senger σε Βρετανικά μέσα. Στα πλαίσια αυτής της “επανεφεύρεσης” της μάρκας, η οποία έγινε επιτακτικότερη μετά το dieselgate, η Volkswagen έχει θέσει ως στόχο να πουλάει τρία εκατομμύρια ηλεκτρικά οχήματα ετησίως, μέχρι το 2025 και το να τα διαθέτει σε προσιτές τιμές είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Από την περυσινή έκθεση του Παρισιού μέχρι σήμερα η Volkswagen έχει αποκαλύψει τρία πλήρως ηλεκτρικά πρωτότυπα τα οποία σκοπεύει να βγάλει στην παραγωγή. Το I.D. hatchback ήταν το πρώτο και σύντομα ακολούθησε το I.D. Buzz Microbus και αυτή την εβδομάδα στη Σαγκάη το I.D. Crozz crossover.