Παρουσιάζοντας τη νέα της εξωτερική εμφάνιση, η Racing Point, έκανε γνωστή την εταιρεία που θα χορηγήσει την ονομασία της, η οποία είναι η στοιχηματική εταιρεία SportPesa.

Με την προσθήκη του νέου χορηγού η πλήρης ονομασία της ομάδας θα είναι SportPesa Racing Point F1 Team.

Ίδιο χρώμα νέα ονομασία για τη Racing Point

1.810 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

Με νέα ονομασία, αλλά το ίδιο ροζ χρώμα θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1, η πρώην Force India και νυν Racing Point.

Παρουσιάζοντας τη νέα της εξωτερική εμφάνιση, η Racing Point, έκανε γνωστή την εταιρεία που θα χορηγήσει την ονομασία της, η οποία είναι η στοιχηματική εταιρεία SportPesa με έδρα στην Αφρική. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες αντίστοιχες περιπτώσεις το λογότυπο της εταιρείας θα εμφανίζεται με μπλε και άσπρη επωνυμία στην εμπρός πτέρυγα, στο κάλυμμα του κινητήρα και στην πίσω πτέρυγα.
 
Με την προσθήκη του νέου χορηγού η πλήρης ονομασία της ομάδας θα είναι SportPesa Racing Point F1 Team. Σε ότι αφορά τη διάρκεια της συμφωνίας μεταξύ της Racing Point και της SportPesa, επίσημη πληροφόρηση δεν υπήρξε, ωστόσο κατά την ανακοίνωσή της περιγράφεται ως πολυετή.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η SportPesa έχει συνεργασίες με τρεις ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Premier League και συγκεκριμένα τις Αρσεναλ, Σαουθάμπτον και Έβερτον, με τον διευθυντή της εταιρείας Adam Beighton να δηλώνει: «Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε μέρος της μεγάλης οικογένειας της Formula 1. Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για εμάς, διότι ανοίγει νέους ορίζοντες και μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε νέα ακροατήρια σε όλο τον κόσμο».        

Hyundai
vw