Ιδού η Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιδού η Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

7.238 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2015)

Η Alfa Romeo Sprint γίνεται… Speciale, με τις αλλαγές να εντοπίζονται σε επιμέρους λεπτομέρειες εντός και εκτός του ιταλικού μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα ξεχωρίζουν οι νέες 17άρες ζάντες, ο νέος πίσω προφυλακτήρας, τα πλευρικά μαρσπιέ, οι νέες απολήξεις εξατμίσεων, τα λογότυπα «Sprint», τα φιμέ πίσω κρύσταλλα και η ανθρακί μπροστά μάσκα.
Επιπροσθέτως, η Giulietta Sprint Speciale φέρει σπορ ανάρτηση και μεγαλύτερα 4πίστονα δισκόφρενα Brembo εμπρός, με κόκκινες δαγκάνες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα επενδυμένα με ύφασμα και Alcantara με κόκκινες ραφές, δερμάτινο σπορ τιμόνι, ασημί διακοσμητικά, αλουμινένια πεντάλ και «πατήματα» μαρσπιέ. 
Επίσης, διατίθεται με στάνταρ αυτόματο κλιματισμό, φώτα ομίχλης και την τελευταία έκδοση του συστήματος πολυμέσων Uconnect με 5 ή 6,5 ιντσών οθόνη αφής.
Παράλληλα, είναι διαθέσιμη με μια γκάμα τεσσάρων μηχανικών συνόλων, ένα βενζίνης και τρία turbodiesel: 1.4 MultiAir Turbo με απόδοση 150 ίππων, 1.6 JTDM2 με 120 ίππους, 2.0 JTDM2 με 150 και 2.0 JTDM2 με 175 ίππους και σασμάν διπλού συμπλέκτη TCT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto