Το πρωτότυπο αυτό αυτοκίνητο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας πέντε εγχώριων κολοσσών.

Το πρωτότυπο VEO λέγεται πως θα δώσει δυναμικό παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το πρωτότυπο αυτό αυτοκίνητο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας πέντε εγχώριων κολοσσών.

Το πρωτότυπο VEO λέγεται πως θα δώσει δυναμικό παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ιδού το πρώτο Τούρκικο αυτοκίνητο

4.344 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2018)

Η κοινοπραξία των πέντε τουρκικών εταιρειών που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και κατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου της χώρας αποκάλυψαν τις πρώτες εικόνες από το πρωτότυπο μοντέλο. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η τουρκική «Zorlu Holding» μαζί με τέσσερις άλλες εταιρείες που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του πρώτου τουρκικού αυτοκινήτου αποκάλυψαν τις εικόνες από το πρωτότυπο μοντέλο που ετοιμάζονται να κατασκευάσουν. Τονίζουμε πως, το εν λόγω concept μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα και ως το αυτοκίνητου του Σουλτάνου, αφού η σύμπραξη των εταιρειών έχει την εύνοια και την πλήρη υποστήριξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μοντέλο θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία "Vestel Elektronik" και θα έχει το όνομα «VEO», ενώ ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της χώρας, Faruk Ozlu, δήλωσε πως θα κατασκευαστούν πέντε διαφορετικές εκδόσεις του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με μία από αυτές να εξοπλίζεται με ηλεκτρικό μοτέρ.
 
Το πρωτότυπο αυτό αυτοκίνητο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας πέντε εγχώριων κολοσσών (Anadolu Group, BMC, Kök Group, Turkcell, και Zorlu Holding) κάτω από την ονομασία «Κοινοπραξία για τους τομείς αυτοκινητοβιομηχανίας και εμπορίου της Τουρκίας» και βρίσκεται υπό την σκέπη του Ερντογάν.

Το πρωτότυπο VEO λέγεται πως θα δώσει δυναμικό παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με την Τουρκία να έχει ανακοινώσει πως θα επενδύσει 3 δις δολάρια στην ανάπτυξη του μοντέλου παραγωγής. Στόχος, είναι το αυτοκίνητο να διατεθεί στις γείτονες χώρες της Τουρκίας.

PEIRAIOS LEASING
moto