Την πρώτη επίσημη εικόνα του Infiniti QX50 δημοσίευσε η εταιρεία λίγο πριν το ντεμπούτο του μεσαίου SUV στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

Ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου δεν έχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με το Concept QX50.

Tο πιο σημαντικό στοιχείο του νέου QX50 είναι ο 2.0 λίτρων τετρακύλινδρος VC-Turbo κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης.

Ιδού το νέο Infiniti QX50

2.794 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Την πρώτη επίσημη εικόνα του Infiniti QX50 έδωσε η εταιρεία. Μάθετε περισσότερα.

Την πρώτη επίσημη εικόνα του Infiniti QX50 δημοσίευσε η εταιρεία λίγο πριν το ντεμπούτο του μεσαίου SUV στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.
 
Ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου δεν έχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με το Concept QX50 που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, με τις πιο σημαντικές αλλαγές στην εμπρόσθια όψη να είναι τα φωτιστικά σώματα, τα λιγότερα διακοσμητικά στοιχεία χρωμίου αλλά και οι μικροί αεραγωγοί κάτω από τους προβολείς.
 
Όπως και το Concept, έτσι και το μοντέλο παραγωγής διαθέτει μαύρες ζάντες, ένα διακοσμητικό πλαίσιο χρωμίου γύρο από τα παράθυρα, αλλά και δύο δυναμικές γραμμές που διαρρέουν το αμάξωμα κατά μήκος των θυρών.
Το ιαπωνικό SUV έχει βασιστεί σε μια νέα μπροστοκίνη πλατφόρμα, η οποία έχει κατά23% περισσότερη στρεπτική ακαμψία σε σχέση με το παλιό μοντέλο, ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο του νέου QX50 είναι ο 2.0 λίτρων τετρακύλινδρος VC-Turbo κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης, ο οποίος προσφέρει 272 ίππους και 380 Nm ροπής.
 
Όταν ο κινητήρας συνδυαστεί με ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) τότε φτάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 6.7 δευτερόλεπτα, ενώ η τετρακίνητη έκδοση χρειάζεται 6.3 δευτερόλεπτά.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως το Infiniti QX50 περιλαμβάνει την ημιαυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT, την οποία προσφέρει η Nissan και σε άλλα μοντέλα της, ενώ ακόμα δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία είναι κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά, έχοντας σχεδιαστεί για τις ανάγκες όλων των επιβατών.    

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda