Το νέο όχημα θα φέρει τον V8 κινητήρα 5.0 λίτρων της Cosworth, ο οποίος θα είναι σε θέση να προσφέρει περίπου 480 άλογα.

Το νέο όχημα θα φέρει τον V8 κινητήρα 5.0 λίτρων της Cosworth, ο οποίος θα είναι σε θέση να προσφέρει περίπου 480 άλογα.

Ισχυρό το νέο TVR

1.989 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2017)

Πριν λίγο διάστημα είχε κάνει την εμφάνισή της μια εικόνα teaser για το νέο σπορ αυτοκίνητο που ετοιμάζει η TVR, ωστόσο αυτό που αναμένουν όλοι, είναι οι επιδόσεις που θα έχει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το νέο όχημα θα φέρει τον V8 κινητήρα 5.0 λίτρων της Cosworth, ο οποίος θα είναι σε θέση να προσφέρει περίπου 480 άλογα, τα οποία σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του αυτοκινήτου που θα είναι περίπου 1.200 κιλά, θα το καταστήσουν ανταγωνιστικό απέναντι στους αντιπάλους του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε ότι αφορά την τελική ταχύτητα αυτή αναμένεται να αγγίζει τα 321 χλμ./ώρα, αφού πρώτα έχει πιάσει από στάση τα 98 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα.
 
Έτσι λέγεται ότι το TVR θα είναι σε θέση να κοντράρει μοντέλα όπως οι: Porsche 911 Turbo S, Aston Martin Vantage GT8, Maserati GranTurismo MC Stradale και Jaguar F-Type SVR
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις του σχετικά με το νέο μοντέλο ο John Chasey,  επικεφαλής της TVR Manufacturing, τόνισε πως τα κριτήρια με τα οποία κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα είναι αυστηρά, ενώ η απόφαση της εταιρείας για τη συνάρτηση «δύναμης και βάρους» είχαν προκαθοριστεί από την αρχή, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως το νέο μοντέλο θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί άλλα αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto