Στη φωτογραφία βλέπουμε το μοντέλο που αναμένεται να δώσει τη θέση του στο ανανεωμένο RC F.

Ισχυρότερο το Lexus RC F

2.293 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2017)

Ισχυρότερο από την προηγούμενη έκδοση αναμένεται να είναι το ανανεωμένο Lexus RC F, το οποίο θα εξοπλιστεί και με περισσότερες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού.

Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού το ανανεωμένο RC F κάτω από το καπό θα έχει τον οκτακύλινδρο ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος θα στέλνει περισσότερη δύναμη στους πίσω τροχούς, όντας σε θέση να ανταγωνιστεί την BMW M4 και το Audi RS5, αφού θα έχει την ισχύ περισσοτέρων από 477 ίππων.
 
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος το ανανεωμένο μοντέλο θα έχει μικρές αλλαγές, οι οποίες θα επικεντρωθούν στους προφυλακτήρες τις ποδιές και στο πορτμπαγκάζ.
Επιπλέον το RC F αναμένεται να αποκτήσει περισσότερη τεχνολογία υποβοήθησης του οδηγού. Μέσα στα νέα συστήματα υποβοήθησης αναμένεται να είναι ο αυτόματα προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας (adaptive cruise control), το σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης αλλά και ένα σύστημα που μπορεί να αναγνωρίσει και να αποφύγει πιθανή σύγκρουση με πεζούς.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η ημερομηνία άφιξης του ενημερωμένου RC F δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο δεν αποκλείεται το μοντέλο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2018.   

Toyota
test center