3 νέα εξελιγμένα μοτέρ από την Jaguar.

3 νέα εξελιγμένα μοτέρ από την Jaguar.

Jaguar: 3 νέοι κινητήρες

3.805 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2017)

Τρείς νέοι κινητήρες έρχονται από την Jaguar μαζί με τις ανανεωμένες εκδόσεις των νέων F-Pace, XF και XE. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά τους και τις νέες τεχνολογίες που προστέθηκαν στα νέα μοντέλα.

Τρείς νέοι κινητήρες έρχονται από την Jaguar μαζί με τις ανανεωμένες εκδόσεις των νέων F-Pace, XF και XE. Πρόκειται για δύο βενζινοκινητήρες και έναν πετρελαιοκινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι δύο βενζινοκινητήρες θα είναι μεγέθους 2,0 λίτρων και θα αποδίδουν 197 και 250 ίππους ο καθένας. Ο πρώτος θα είναι διαθέσιμος στα ανανεωμένα XE και XF.

Ο πετρελαιοκινητήρας, θα είναι και αυτός 2,0 λίτρων με τεχνολογία twin turbo, με 236 ίππους και 500 Nm ροπής. Πρόκειται για τον πρώτο κινητήρα με δύο τουρμπίνες που κατασκευάζει η Jaguar- Land Rover, με αναβαθμισμένα έμβολα και στρόφαλο και βελτιωμένα μπεκ ψεκασμού. Ο συγκεκριμένος κινητήρας θα προσφέρεται τόσο στο νέο F-Pace όσο και στα άλλα δύο  νέα μοντέλα.Με τους νέους κινητήρες, έρχονται και νέες επιλογές σχετικά με τον τρόπο οδήγησης. Πιο συγκεκριμένα τα νέα μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με ένα σύστημα που θα μπορεί να προσαρμόσει την συμπεριφορά του κινητήρα, του κιβωτίου και του τιμονιού με βάση την οδηγική συμπεριφορά του οδηγού. Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα ανάρτησης.

Ακόμα, τα νέα F-Pace και XF θα έχουν νέα προσκέφαλα, ενώ θα υπάρχει και μια νέα Dual View technology που θα επιτρέπει στον οδηγό και το συνοδηγό να παρακολουθούν διαφορετικά πράγματα στην 10 ιντσών οθόνη αφής.

Τέλος, στα νέα μοντέλα θα περιλαμβάνεται σύστημα πρόβλεψης σύγκρουσης και σύστημα αυτόματης καθοδήγησης του οχήματος, κάνοντάς τα ασφαλέστερα από ποτέ, ενώ θα υπάρχει νέα γκάμα χρωμάτων βελτιώνοντας την αισθητική τους και καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center