Την επίσημη παρουσίασή της έκανε η Jaguar E-Pace.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την επίσημη παρουσίασή της έκανε η Jaguar E-Pace.

Jaguar E-Pace και επίσημα

9.731 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2017)

Την επίσημη παρουσίασή της έκανε η Jaguar E-Pace. Το νέο μικρό SUV αποκαλύφθηκε σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο, με το νέο μοντέλο να προστίθεται και αυτό πλέον στη γκάμα των SUV της εταιρείας.

Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, το νέο μοντέλο έχει αντλήσει την έμπνευσή του από τη σπορ Jaquar F-Type, κάτι το οποίο μπορούμε να δούμε από τους προβολείς στο μπροστινό μέρος, όπως και από το ύφος της γραμμής των παραθύρων, ωστόσο όλα τα στοιχεία έχουν δεχτεί τις απαραίτητες αλλαγές για να ταιριάζουν σε ένα αμάξωμα SUV.

Το νέο μοντέλο έχει αντλήσει την έμπνευσή του από τη Jaquar F-Type.

Το νέο μοντέλο έχει αντλήσει την έμπνευσή του από τη Jaquar F-Type.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο πίσω μέρος, τα λεπτεπίλεπτα φωτιστικά σώματα, παίρνουν την θέση τους στα ογκώδη άκρα του αυτοκινήτου, ενώ οι 21 ιντσών ζάντες του μοντέλου είναι οι μεγαλύτερες που προσφέρονται σε SUV, σε αυτή την κατηγορία. Ακόμα δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την αεροτομή που υπάρχει στο πάνω μέρος του πορτμπαγκάζ.
 
Στο εσωτερικό, η E-Pace προσφέρει την πολυτέλεια που ορίζει η φίρμα της κατασκευής της, έχονταςωστόσο και σπορ χαρακτηριστικά. Οι επιρροές και πάλι από την F-Type είναι εμφανείς, τόσο στον τρόπο που είναι σχεδιασμένο το τιμόνι και η κεντρική κονσόλα, όσο και ο λεβιές στον αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως την ύπαρξη ραφών κατά μήκος του ταμπλό, που κάνουν αντίθεση με το χρωματισμό του υπόλοιπου μέρους.
Όλες οι E-Pace διαθέτουν το infotainment Jaguar Touch Pro ως στάνταρ, ένα σύστημα που συνδυάζεται με μια οθόνη αφής 10 ιντσών, ενώ κανείς μπορεί να συνδέσει και smartphone, είτε με λειτουργικό android είτε με αυτό της apple.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, για τις Ευρωπαϊκές αγορές το νέο μοντέλο θα προσφερθεί με πέντε κινητήρες Ingenium, δύο βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Όλοι οι κινητήρες είναι 2.0 λίτρων και έχουν κατασκευαστεί στο Wolverhampton της Αγγλίας. Οι δύο επιλογές στους βενζινοκινητήρες χωρίζονται σε αυτή που προσφέρει 250 ίππους και στη δεύτερη με 300, ενώ στους πετρελαιοκινητήρες οι εκδόσεις χωρίζονται σε αυτή των 152, 183 και 243 PS. Τα περισσότερα μοντέλα θα συνδυάζονται με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων, αλλά είναι διαθέσιμο και ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, με την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς να είναι στάνταρ , εκτός από τη βασική έκδοση του πετρελαιοκινητήρα, η οποία έχει και την επιλογή να δέχεται την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την βασική έκδοση της E-Pace, η τιμή της οποίας ξεκινά από τις 34.000 ευρώ περίπου, θα υπάρχει και η σπορ έκδοση R.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL