To Skoda Karoq Sportline.

Και Skoda Karoq RS;

4.929 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2018)

Mετά το Kodiaq RS, η Skoda φαίνεται πως θέλει να προσφέρει μια έκδοση υψηλών επιδόσεων και στο μικρότερο Κaroq. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

To 2019 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την Skoda, αφού η εταιρεία από την Τσεχία όχι μόνο θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Superb αλλά θα λανσάρει στην αγορά το νέο Scala, την πρόταση της μάρκας στην μικρομεσαία κατηγορία αλλά και το αμιγώς ηλεκτρικό Citigo.

Tις τελευταίες μέρες έρχονται στο φως και μια σειρά από νέες πληροφορίες από το στρατόπεδο της μάρκας που αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι η Skoda θέλει να κατασκευάσει μια RS έκδοση για το νέο Karoq, κάτι που θα το κάνει το τρίτο μόλις μοντέλο που θα φέρει μια τέτοια ονομασία μετά την Octavia και το Kodiaq. To Κaroq RS λέγεται πως θα προσφέρεται με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης αλλά και τον γνωστό 2λιτρο TSI μοτέρ του VW Group με ισχύ κοντά στα 300 άλογα και ροπή γύρω στα 380 Nm.
 
Τέτοια RS έκδοση ίσως λάβει και η Fabia, πιθανώς στην επόμενη γενιά της, ενώ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια και ένα νέο Scala RS με ηλεκτροκίνητο μηχανικό σύνολο.

Το Karoq RS λέγεται πως θα ντεμπουτάρει μέσα στο 2019, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

peugeot
skoda