Η Θεσσαλονίκη δεν έχει να ζηλέψει την Αθήνα στην αγορά ελαστικών και αυτό αποδεικνύεται με 8 επιχειρήματα.

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει να ζηλέψει την Αθήνα στην αγορά ελαστικών και αυτό αποδεικνύεται με 8 "επιχειρήματα".

Ξέρω απο πού αγοράζω ελαστικά στη Β. Ελλάδα

7.078 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο προηγούμενο ρεπορτάζ αγοράς είχαμε αναφερθεί που θα βρεις τους top ειδικούς στα λάστιχα στην αχανή Αθήνα.

Στο σημερινό θα σου συστήσουμε τα καλύτερα καταστήματα για να εμπιστευτείς για τα ελαστικά του αυτοκινήτου σου στην Θεσσαλονίκη μας. Φίλε Βορειοελλαδίτη κάνε μια παύση για λίγο να απολαμβάνεις την παραλία και τις γωνιές της φτωχομάνας, άνοιξε το PC σου και δες χαλαρά με την ησυχία σου μία μία τις παρακάτω διευθύνσεις για την δική σου οδηγική ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


1. Εγνατία ΑΕΓΕ Ελαστικά Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στην εισαγωγή ζαντών και ελαστικών αυτοκινήτων η ποιότητα μένει απαράλλακτη απλά με μεγαλύτερη έκταση. Στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εμβαδού 3.5 τ.χλμ. με και συνολικής έκτασης 8 τ.χλμ, θα θες πυξίδα.

2. Μίχογλου Ελαστικά Ελαστικά όλων των τύπων, για φορτηγά, τρακτέρ, χωματουργικά και βιομηχανικά ελαστικά σε τιμές χονδρικής.

3. Καπετάνιος Ελαστικά Αν είσαι φαν των ελαστικών GOODRIDE τότε είναι το κατάστημα σου. Πρόκειται για τον επίσημο αποκλειστικό αντιπρόσωπο των ελαστικών GOODRIDE στην Ελλάδα.

4. Γαλάνης Wheels & Tires Center Ελαστικά βροχής, χιονιού, παντός καιρού, αντιολισθητικά των μεγαλύτερων οίκων για όλες τις οδηγικές συμπεριφορές..ακόμα και τις μη χαλαρές.

5. Χατζηνικολάου Ελαστικά Βρίσκεις ότι ελαστικό θέλεις και αν το παραγγείλεις μέσω διαδικτύου ακόμα καλύτερα γιατί θα γλιτώσεις ένα 8% της τιμής.

6. Καραθεοδώρου Ελαστικά ¶τοκες δόσεις σε όλα τα ελαστικά.

7. Τσιβάνου Πετρίδη Ελαστικά Τα λαστιχάδικο της Καλαμαριάς με προσφορές σε AMTEL και PIRELLI πειρασμός

8. Σαχινίδης Ελαστικά Πρόλαβε τις φθινοπωρινές προσφορές!

Δείτε εδώ με ένα κλικ περισσότερα άρθρα και ειδήσεις των ελαστικών
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center