H SEAT παρουσίασε το πρωτότυπο Leon Verde, το οποίο βασίζεται στην πεντάπορτη έκδοση του νέου Leon.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H SEAT παρουσίασε το πρωτότυπο Leon Verde, το οποίο βασίζεται στην πεντάπορτη έκδοση του νέου Leon.

Και σε plug-in υβριδικό το νέο SEAT Leon

6.728 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2013)

H SEAT παρουσίασε το πρωτότυπο Leon Verde, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία και βασίζεται στην πεντάπορτη έκδοση του νέου Leon.

Το SEAT Leon Verde αποτελεί το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας τεσσάρων χρόνων, η οποία καρποφόρησε σε συνεργασία με το ερευνητικό πρόγραμμα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, Cenit Verde.
Το πρωτότυπο SEAT Leon Verde εφοδιάζεται με τον 1400άρη TSI κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 122 ίππων και με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 102 ίππων (75 kW), οι οποίοι συνδυάζονται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και με μπαταρία 8,8 kWh, χάρη στην οποία έχει τη δυνατότητα να κινηθεί μόνο ηλεκτρικά, για 50 περίπου χιλιόμετρα. 
Σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα η συνολική αυτονομία αγγίζει τα 816 χιλιόμετρα, με τις τιμές της μέσης κατανάλωσης και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα να είναι 1,6 λτ. / 100 χλμ. και 36 γρ. / χλμ. αντίστοιχα.
Παράλληλα το SEAT Leon Verde είναι εξοπλισμένο και με Human Machine Interface (HMI) συστήματα που συνδέονται μέσω εφαρμογών με smartphone και έτσι ο οδηγός μπορεί να ελέγξει  ανά πάσα στιγμή την κατανάλωση ενέργειας, την κατάσταση της μπαταρίας, την φόρτιση της κ.α.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto