O V12 6λιτρος κινητήρας συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, πετυχαίνοντας έτσι τη συνδυαστική απόδοση των 740 ίππων τουλάχιστον!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O V12 6λιτρος κινητήρας συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, πετυχαίνοντας έτσι τη συνδυαστική απόδοση των 740 ίππων τουλάχιστον!

Και υβριδική plug-in η Aston Martin DB9

4.411 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2013)

Με μια πιο οικονομική και… οικολογική Aston Martin θα μπορεί να κυκλοφορεί ο «James Bond» από τώρα, αφού η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε την πρωτότυπη DB9 με plug-in hybrid τεχνολογία.

Ο καρπός της συνεργασίας της Aston Martin και της Bosch είναι μια πρωτότυπη DB9 με την τεχνολογία plug-in hybrid, που «εκτοξεύει» τις επιδόσεις του βρετανικού μοντέλου, αφού ο V12 6λιτρος κινητήρας συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, πετυχαίνοντας έτσι τη συνδυαστική απόδοση των 740 ίππων τουλάχιστον! Παράλληλα, η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,7 δλ.. Ταυτόχρονα, με τη χρήση μόνο του ηλεκτροκινητήρα, μπορεί να ταξιδέψει για περίπου 25,7 χλμ.
Σχεδιαστικά, το «πράσινο» μοντέλο δεν έχει καμία διαφορά από το συμβατικό μοντέλο, ωστόσο δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με το αν θα περάσει και στην πραγματικότητα, τη γραμμή παραγωγής. Το προσθιοκίνητο υβριδικό μοντέλο είναι πιο ισχυρό από την «απλή» έκδοση της DB9, επιπλέον δε, έχει προστεθεί ένα νέο σύστημα ελέγχου ευστάθειας με 4 διαφορετικά προγράμματα για να ικανοποιεί στο μέγιστο, όλα τα γούστα των κατόχων. Επίσης τέλος, έχει τοποθετηθεί ένα νέο σύστημα infotainment, ώστε να δίνει τις «υβριδικές» πληροφορίες μέσα από την οθόνη στον οδηγό και να συμπληρώνει ψυχαγωγικά το υπερπλούσιο πακέτο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
moto