Η Aνγκελα Μέρκελ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κάλεσμα σε Μέρκελ για επανεκκίνηση των πωλήσεων

1.666 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2020)

Κάλεσμα στην πλευρά της καγκελαρίας και συγκεκριμένα στην ίδια την Άνγκελα Μέρκελ έκαναν οι γερμανικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, αλλά και η μεγαλύτερη ένωση αντιπροσώπων της χώρας, ζητώντας της να επιτρέψει το συντομότερο δυνατόν την επανεκκίνηση των πωλήσεων στο χώρο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με όσα επικαλούνται μέσα του εξωτερικού, το υψηλό απόθεμα που δεν μπορεί να πωληθεί θέτει σε κίνδυνο την πτώχευση πολλών εταιρειών στη βιομηχανία. Αυτός ήταν ο λόγος που οι ενώσεις VDA και IG Metall προχώρησαν στην αποστολή επιστολής προς την Γερμανίδα Καγκελάριο. Μάλιστα την ίδια επιστολή υπογράφουν τόσο η ένωση εισαγωγέων VDIK και η ένωση αντιπροσώπων ZDK.
 
Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρεται «Οι εταιρείες δεν μπορούν να φιλοξενήσουν πλέον οχήματα. Αυτό σημαίνει ότι η παράδοση και η παραγωγή θα μείνουν στάσιμες, καθώς δε μπορούν να παραχθούν άλλα αυτοκίνητα». Αξίζει να σημειωθεί πως οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι: «Οι αντιπροσωπείες μπορούν να προστατεύσουν τους πελάτες και τους υπαλλήλους από τη μόλυνση πιο εύκολα από τα παντοπωλεία, τα οποία παραμένουν ανοιχτά. Οι εκθεσιακοί χώροι έχουν συγκριτικά μεγάλες εκτάσεις και μικρό αριθμό πελατών που βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα».
 
Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία όπως είναι γνωστό αποτελεί την  ραχοκοκαλιά της γερμανικής οικονομίας. Μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα αναφέρουν πως η έναρξη παραγωγής και πώλησης αυτοκινήτων είναι στα πρωταρχικά πλάνα της γερμανικής κυβέρνησης, ενώ υποστηρίζουν πως οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών επικεντρώνονται στους προμηθευτές αυτοκινήτων που ενδέχεται να μην είναι σε θέση να επιβιώσουν αν η διακοπή τραβήξει περισσότερο απ` ότι αρχικά έχει υπολογιστεί.

PEIRAIOS LEASING
test center