Τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και εξελιχθεί από κοινού με αυτόν, όντας ειδικά για το αυτοκίνητο που προορίζονται.

Γνήσια ανταλλακτικά με «σφραγίδα» ποιότητας

22.161 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/7/2016

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονεκτήματα των επισκέψεων στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, έχει να κάνει και με τις προσφορές και τις εκπτώσεις που προσφέρουν για την αγορά και την τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών. Πρόκειται για τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και τα κατασκευάζουν κορυφαίοι κατασκευαστές ειδικά για εκείνες, ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου.  Ως εκ τούτου όμως και η τιμή τους είναι αντίστοιχη της ποιότητας, κάτι που «μετριάζεται» μέσω αυτών των εκπτώσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να αποκτούν με μειωμένη τιμή, τα κορυφαία ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό τους και άρα να απολαμβάνουν τα σχετικά τους οφέλη:

- Ποιότητα. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι το θέμα της συνολικής ποιότητας. Τα γνήσια ανταλλακτικά αφενός έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, αφετέρου έχουν εξελιχθεί από κοινού και είναι ειδικά για το αυτοκίνητο που προορίζονται. 

- Εγγύηση. Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι και η εγγύηση με την οποία συνοδεύονται, τόσο στο υλικό, όσο και στην εργασία μιας και τοποθετούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες και άρα όποια βλάβη καλύπτεται από εγγύηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών που «τρέχει»  αυτό το διάστημα η Volkswagen, αφού παρέχει εγγύηση που ισχύει για 36 μήνες από την ημερομηνία της αγοράς, εντελώς δωρεάν.

- Ασφάλεια. Η χρήση, σταθερά, γνήσιων ανταλλακτικών, έχει ως αποτέλεσμα, σε κάθε περίπτωση, ένα καλοδιατηρημένο όχημα και άρα τη διασφάλιση ότι είναι ένα ασφαλές όχημα.

 
  • ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

    Οταν λέτε book service, μήπως εννοείτε service book οπως είναι το σωστό;; αλλωστε μάς έχετε κουρασει με τις αγγλικουρες σας απο τα always on top, μεχρι must have, must buy, must see, και γενικά μιά αίσθηση αγγλομανίας σε σημείο που δυσκολα ο απλός έλληνας να διαβάζει τα αγγλοελληνικά σας κειμενα. Book service δεν υπάρχει ουτε στο όνειρο σας ουτε όμως στην Αφρική. Σεβαστήτε λίγο τη δική μας γλωσσα.

      2
  • Νίκος

    Έτσι μπράβο, να βοηθάμε λιγάκι τις "κακόμοιρες" τις αντιπροσωπίες. Μη πάτε για έλεγχο του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο της γειτονιάς. Αυτοί δεν "ενισχύουν" τα media....

      2
  • DEC

    Δωρεάν έλεγχος βεβαίως-βεβαίως. Έλεγχο κλιματιστικού ΔΕΝ το συζητώ (κινούμαι πολύ, δεν ζώ χωρίς). Τώρα αν μού βρούν και κάτι που πρέπει να αλλάξω εκεί αρχίζουν τα δύσκολα...

      1